2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 170361 بازدید | 1435 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی منم تجربه خیانت از طرف شوهرم دارم هم جنسی هم همه جوره الان با گذشت ۵سال بازم دردش باهامه بازم شب ...

ای داد بی داد.اره براش تعریف کن

همین ک اسی بفهمه تنها نیست و هم درد داشته فکر کنم آرومش میکنه تا بهتر تصمیم بگیره

نمیدونم چرا حس میکنم طرف یه زن سن بالا و بیوه و معتادهک فقط با زبون خرش کرده پولاشو میگیرهدختر اگه ب ...

نه صداشو شنیدم چون گوشیمو تو ضبط صدا میزاشتم اگه اینجا امکان پخش صدا داشت براتون میزاشتم صداش اتفاقا انگار سنش حول حوش بیست سی من تو اینستای همسرم به یکی شک کردم حتی عکسشو دیدم پیجش بسته ست براش دایرکت دادم اما اصلا جواب نداد حالا باز نمی‌دونم خودشه یا نه البته شوهرم منو از اینستا هم انداخت بیرون و اینستامم پاک کرد 

اتفاقا این کارم کردم الکی چت میکردم و سرم تو گوشی بود یکم تحریک شده بود که کیه با کی چت می‌کنی بعد م ...

خب پس براش مهمی 

من باشم ادامه میدم

حداقل ذهنش درگیر تو میشه 

الان خیالش راحته از تو میره تو اتاق چت میکنه

بزار درگیر تو شه شاید اون زنه ببینه بی محلی میکنه بهش گم شه خودش

باید قلقش ببینی چیه ، تو کدوم بخش گدا بازی درنمیاره؟ واس بچه هات خرج میکنه؟ یا خوراک؟ تو همون مورد خ ...

الان فقط میگه الویت زندگی خودمم جز خودم کسی برام مهم نیست 

مهریه ۱ سکه چیه اخع همونم میکنن فصلی ی ربع سکه! تو کارت با یک سکه حل میشه مگ؟ بمون یکم جا پاتو سفت ک ...

طلاهای مجردیمو فروخت حلقه منم فروخت رفت برای دختره تولد و کادو گرفت چون گفته بود پولم کمه زایمان کردی انقد پولش شده حلقه رو بده بفروشم ۲۰تومن شده بود دیدم دو روز بعدش با کیک و یعالمه وسایل تولد اومده گفته تولد دوستم بود چون ماشینش جا نداشت من آوردم خونه😐 فکر کرده من احمقم

نه صداشو شنیدم چون گوشیمو تو ضبط صدا میزاشتم اگه اینجا امکان پخش صدا داشت براتون میزاشتم صداش اتفاقا ...

اتفاقا زشت ها و پیرها صداشون قشنگ و جوون تر میزنه

تو هم گوشی تو قفل کن رمز نده بهش قایم کن

اینستا هم نصب کن 

بنظرم باید یه سیاست جدید داشته باشه پر از بی اهمیتی بهش و نشون بدی یاغی هستی

حتی شوخی کن بگو یه شب با قیچی میری سر وقتش...

الان تو توی موضع ضعف هستی ک فکر میکنه همه جوره هستی پیشش بچه هاشو بزرک میکنی جلو مردم ابرو داری میکنی ک مثلا زن و بچه داره طرف 

رخ کار رو با تو نشون میده ب مردم ولی یواشکی با زن خراب هستش.مطمئن باش سالم بود صد بار طلاق داده بودنت

از ابروش هم می‌ترسه این ادم

بنظرم اگ بگه میرم سرکار همین آب باریکه رو هم میبنده شوهرش و دیگ توقع داره اجاره خونه و خرج خونه رو ه ...

چقپد خوب گفتی دقیقا درست گفتی آخه می‌دونه ساده ام پولو میدم بهش ...پسرم دنیا اومد بابام هشت تومن بهم داد بزور ازم گرفت سر آخرم نداد ...برای همین الان اگه پول جمع کنم بهش نمیگم قبلاً میگفتم

از کجا فهمیدی؟

داشتم میرفتم تو اتاق دخترم دیدم تو اتاق خواب خودمون که درش بسته بود صدای شوهرم میاد که تلفنی حرف میزنم صداش آروم بود و یه حسی می‌گفت طرف صحبتش مرد نیست حرفاشون گوش میکردم پشت در که چیز خاصی نمی‌گفت که یهو گفت برای خودت ژل شستشوی زنان بخربعد گفت  عشق منی یعنی هنوزم با فکر کردن به اون روز تموم بدنم میلرزه خدا ازشون نگذره

اره وقتی دادو بیداد میکنم همش میگه چقدر خوشم میاد جارو ولز می‌کنی اره بسوز بیشتر بسوز کلا از آزار دا ...

بعد میگه هنوزدوستش داری دیگه آخر خودکم بینیه

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
نه عاشق هم بودیم

عزیزم چند سالتونه الان و چند ساله ازدواج کردین 

چند سال بعد ازدواج فرزند اول تون دنیا اومد 

الهی خدا به دلت آرامش بده و نابودی اونا رو ببینی یا که آدم بشه بیاد بهت بگه غلط زیادی کردم ببخش 

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋