2777
2789

داشتم‌با دخترخالم و همچنین میشه گفت رفیقمم هست

صحبت میکردم یه مشکل خانوادگیم پیش اومده جدیدا که دخترخالمم میدونه

بعد قرار بود بریم یه مجلسی که ما بهش میگیم رخت کنون

داشتیم راجب لباس حرف میزدیم من ازدواج کردم ولی اون نه اون از من چندسالیم بزرگتره

من لباسی انتخاب کرده بودم مشکی بود یهو گفت اینو بزار حرف بیوه شدی بپوش😕بی اهمیت کردم باز گفت هروقت شوهرت مرد اینو بپوش

واقعا اصلا شوهرم من هیچی چطور دلش میاد به جوون مردم اینقد عادی بگه‌هروقت مرد؟

منم بهش گفتم‌راجب شوهرم اینطوری حرف نزن فکر کرد دارم شوخی میکنم دیگه کلا پیامشو جواب ندادم

خیلی ناراحتم ازش خیر سرم دوستم بود

باز چند روز پیش داشتیم‌راجب شنیون عروسیم حرف میزدیم من عقدم یهو گفت اگر تا اونموقع زنده بودی نکشته بودنت اره😐

بنظرتون حسادت میکنه؟ یا بهم میگه چاق بااینکه میدونه مشکل دارم قرص میخورم چاقم نیستم وزنم از قبل رفته بالا اون سریم‌کنایه میزد ادم چاق لباس تور نمیپوشه ک

همش میگه عقدتو اخرش بهم میزنن

یبارم میگفت فکر کنم بختتو بستن چون دوساله عقد موندی😐😐

واقعا ازش فاصله میگیرم‌بهش پیام نمیدم باز میاد خودش پیام میده خسته شدم

💍♥️

صد درصد یا مشکل روانی داره یا حسوده اینو یه بار باید قشنگ بزنی داغونش کنی

هرکیم نامزد میکنه میشینه طرف مقابل رو تخریب میکنه میگه دختره حیف شد پسره حیف شد که یبار سر همین دعوامون شد

گاهیم میگه منو هیچکس نمیخواد هرکی میاد سمتم فراری میشه کاش یبار‌بهش بگم مشکل از اخلاقته

💍♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این آدما اصلا هم کلام نشو چون همین طور آدما باعث فساد و بدبختی میشه از تا میتونی دورشو مشخصه از حسادته از این آدما هر توقع آی داشته باش مواظب باش به شوهرت پیام نده کلی دروغ بزنه یا پشت سرت حرف در بیاره اونی که همیشه بهت نزدیکه دوستته حسادت می‌کنه زندگیتم میتونن خراب کنن

با این آدما اصلا هم کلام نشو چون همین طور آدما باعث فساد و بدبختی میشه از تا میتونی دورشو مشخصه از ح ...

میدونی اون قشنگ میدونه که من وسواس فکری دارم سر شوهرمم حساسم قیلا هم یبار گفته بود به شوخی ایشالله شوهرت بمیره

💍♥️

میدونی اون قشنگ میدونه که من وسواس فکری دارم سر شوهرمم حساسم قیلا هم یبار گفته بود به شوخی ایشالله ش ...

اون از حسادت 

حسادت خیلی بده یا آدم حسود هر کاری از دستس برمیاد هر کاری خیلی مواظب باش