2777
2789
عنوان

چقدر دیروز اعصابم خورد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 31 پست
دانشگاه سمت گرگان

آدم این چیزا رو می‌شنوه از جنس خودشم بدش میاد 

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
1سال پیش دانشگاه میرفتم یکی از استادا نمره کم داده بود ی همچین چیزی دختره رفته بود به مادرش گفته بو ...

وای چه وحشتناک😑😐😐😐

من باردارم هستم یکی دوتا همکار آقا هم داریم خجالت میکشیدم پیششون همش میترسیدم یدفه بزنه اصلا توی شوک بودم بخدا

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عین خواهر شوهر من یکبار از دست اولیا گریه می کرد می گفت نتونستم از خودم دفاع کنم

اره از همینش ناراحتم

من باردارم هستم با این وضعم دارم کلاس پنجاه نفره رو اداره میکنم اونم بدترین مدرسه شهر حاشیه شهر بی فرهنگ ترین جا

میگفتم خدایا نیاد منو بزنه بچه‌م بیفنه

دوتا همکار آقا هم داریم انقدر خجالتکشیدم و احساس حقارت کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای چه وحشتناک😑😐😐😐من باردارم هستم یکی دوتا همکار آقا هم داریم خجالت میکشیدم پیششون همش میترسیدم ...

اره عزیزم تو این دوره زمونه هر جور آدمی پیدا میشه مواظب باش با این آدما دهن به دهن شدن هم خوب نیست 

زنه از چشاش مشخص بود خیلی بد بود دخترش از قیافه شد مشخص بود که پشیمون شده ب مادرش گفته ابروش رفت

اون دختر دیگه نمیتونه تو اون دانشگاه سرشو بلند کنه 

مامان من بیچاره حتی دانشگاهم رو نمی شناخت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
زنه از چشاش مشخص بود خیلی بد بود دخترش از قیافه شد مشخص بود که پشیمون شده ب مادرش گفته ابروش رفت

خیلی عذر میخوام ولی بعضیا ذاتا خلق و خوی حیوانی دارن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی عذر میخوام ولی بعضیا ذاتا خلق و خوی حیوانی دارن

بلع می‌دونم من اون استاد می‌دیدم واقعا ی استاد خوب مودب مظلوم زنده فحش میداد استاد همش میگفت خانم ولی کن خجالت بکشین فحش هم بلد نبود 

خیلی ناراحت شدم مخصوصا مامانش داشت بی ادبانه و با لحن تحقیر آمیز حرف میزد هنگ کرده بودم و توی شوک بو ...

دیگه بهش فکر نکن. گذشته .ولی برات تجربه شد. باردارم هستی خود خوری نکن عزیزم.انشاالله نی نیت رو هم به سلامت بغل بگیری🥰

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

اره عزیزم تو این دوره زمونه هر جور آدمی پیدا میشه مواظب باش با این آدما دهن به دهن شدن هم خوب نیست

دعا کنید این دوماه به خوبی بگذره زودتر برم مرخصی 

بخدا همش با صلوات و دعا میرم خیلی شرایط بدی دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره از همینش ناراحتممن باردارم هستم با این وضعم دارم کلاس پنجاه نفره رو اداره میکنم اونم بدترین مدرس ...

متاسفانه کاریه که شده،ولی از این به بعد باید حواستون باشه و آماده تر باشین در قبال همچین رفتارهایی 

من به خواهر شوهرم هم گفتم اگه نمیتونی مقابل اولیا حرفت رو بزنی،بهتره جمع کنی 

بخدا ما اولیای مدرسه غیرانتفاعی به معلم نمی‌گیم بالا چشمت ابروئه، ولی از این نظر اسم غیرانتفاعی بد رفته،همش میگن معلم از اولیا می ترسه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
متاسفانه کاریه که شده،ولی از این به بعد باید حواستون باشه و آماده تر باشین در قبال همچین رفتارهایی م ...

آره من متاسفانه تو اینجور مواقع هنگ میکنم مخصوصا اینکه اصلا در جریان ماجرا نبودم ولی باید بتونم بهتر از خودم دفاع کنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40