2777
2789
عنوان

حالم از این دنیا با ادمای کثیفش بهم میخوره توروخدا بیاین😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1497 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین باره با قاطعیت میگم

دختر خوب غیر از طلاق به نظرت راه دیگه ای هست؟؟؟

بهترین اتفاق اینه که بچه نداری

خودت هم سنی نداری

ببخشید این را میگم تا از این آدم مریضی های مختلف مقاربتی نگرفتی خودت را نجات بده

وقتی این آدم تعدد پارتنر داره احتمال بیماری زیاد میشه

پس به فکر روح و جسم خودت باش

سر سوزنی حرف مردم برات مهم نباشه

زندگیت را نجات بده

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊

توروخدا جداشو بیشتره این خودتو روحتو عذاب نده من ک شوهرم نبود فقط ۸ سال دوست بوویم خیانت دیدم روانی شدم برو تا بچه دارت نکرده برو فقططط

رسیده پیری ام قبل از جوانی....تمام ارزوها بر دلم ماند....قصه انجاست که شب بودو هوا ریخت بهم من انقدر درد کشیدم که خدا ریخت بهم جرم تو یک نفر بودو آن یک نفر با تو سر تو و یک نفر کل جوانیم ریخت بهم. یه روزم نوبت منم میشه و برم پشت بومو بی پله بیام پایین.منم همون دختری که زیر فشار مشکلات زندگی کمرم شکسته پاهام تو مسیر تاول زدن مغزم له شده قلبم خط انداخته چشم و دلمم خونی ولی منو ببینی لبخند به لبمه صدای خندم خییلیارو اذیت میکنه  و کم نمیارم🙃❣
اون خیانت کرده بعد تو نگرانشی؟ مهم نیست. بذار همه بفهمن چیکار کرده.اگه نگی اونوقت بعد طلاق میگن حتما ...

همون

اون مرد این چیزا در نظر نگرفته رفته دنبال کوافت کاری با ناموس فامیل

بعد ایشون نگران ابرو نداشته اون دو نفر

حالا اگه تیکه تیکه میگفت همه میگفتن دنبال پربازدیدی هستی یجا میگفتی به خواننده احترام بذارین فلان..یجا که یه نفر کامل نوشته میگن زیاده.. 😑😑.... این ازین..... حالا وارد بحث اصلی میشیم.... 

یعنی خداوکیل اسی چطوری هنوز دلت گرفته با این مردک زندگی کنی.... 

یه شوت بزن در ک.و..... بندازش دور... برو دنبال زندگیت با ارامش زندگی کن بقیه عمرتو در کمال ارامش.... بچه هم داری؟؟؟ 

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑

ببین منم خیانت دیدم سه بار سخته این زندگی جهنمه

من ۲ تا بچه دارم

رفتم برا طلاق ولی نتونستم شهامتش را نداشتم با اینکه حق طلاق داشتم از اینده و خرجی وسرپناه  ترسیدم و برگشتم

شما اگر میتونی دل بکن سنت کمه راحت میتونی دوباره ازدواج کنی

من ۴۳ سالمه شاید راه درست طلاق بود من نتونستم

با مشاور مشورت کن و کمک بگیر ۱۱ سال سخته دل کندن ازش 

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
به پدرت بگو بزرگترین ظلم در حقم کردی نه بچگی کردم نه جوونی حداقل نذار بیشتر از این تو این منجلاب ...

بهش گفتم همه اینا رو سکوت کرد حالش بد شد گریه کرد چون حقیقته تحمل این حرفا رو نداره

💫پایان شب سیه سفید است💫