2777
2789
عنوان

دانشگاه فرهنگیان کسی هست

80 بازدید | 17 پست

من ارشد ی رشته مهندسیو دارم درسمم خیلی خوب بود اما چون شهرمون کوچیکه و پارتی بازیشم زیاده  برا استخدامیا تا پای مصاحبه میرم و نمیشه حالا بنظرتون با این قانون جدید ک شرط سن زیاد شده شروع کنم‌درس خوندن ک برم دانشگاه فرهنگیان یا ن؟میتونم‌واحدهایی ک قبلا گرفتمو تطبیق بدم؟کلاساش خیلی زیادن؟اصلا نمیدونم‌حوصلم میکشه یا ن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نکنم تطبیق بخوره

یاد گرفتم وقتی خودمو به خدا می سپرم همه چیز آروم تر پیش میره😍 حتی سختی ها یه حکمتی دارن که بعدا میفهمم🥲 به خدایی ایمان دارم که سکوتش پر از مهربونیه و تاخیرش یعنی وقتش هنوز نرسیده😉 با لبخند ادامه میدم چون میدونم خدای من همیشه بهترین رو برام می‌خواد🥹🥰

نگا کردم نزدیک ۴۰ واحدشو قبلا پاس کروپ اگ تطبیق بخوره خوبه برا همه رشته ها میشه فرهنگیانو نمیدونم

دانشگاه دولتی خوندی؟

یاد گرفتم وقتی خودمو به خدا می سپرم همه چیز آروم تر پیش میره😍 حتی سختی ها یه حکمتی دارن که بعدا میفهمم🥲 به خدایی ایمان دارم که سکوتش پر از مهربونیه و تاخیرش یعنی وقتش هنوز نرسیده😉 با لبخند ادامه میدم چون میدونم خدای من همیشه بهترین رو برام می‌خواد🥹🥰

کارشناسیو اره

میتونی بری آ.پ سوال کنی