بچه ها اگه شما جای من توی این زندکی بودین چیکار میکردین توروخدا خودتونو بزارید جای من بعد تصمیم هاتونو بهم اعلام کنید ممنونم؟؟من در حال حاضر ۲۰ سالمه ۱۱سالگی ازدواج کردم (کلن فامیل ما تا قبلن اینطور بود دختراشون زود ازدواج میکردن)توی این ۹سال هزاران بار ازش خیانت دیدم حتی دیدم با زن پسر عمش رابطه جنسی داشت خیلی وخیم بود اوضاع یگ بار هم با دختر عمه خودم وارد رابطه شده بود دیگه اونو از رابطه جنسیش خبر ندارم...بعد خیلی بد دله خیلییییی ...خیلیم بد دهن بد اخلاقه...۱۱سال هم باهم تفاوت سنی داریم ..تا حدی بد دله که من خونه فامیلم نمیزاره برم تا جای خونه مامانم پنچ دقیقه پیاده بری راه هست خودش منو میبره ...حتی من فضای مجازی هیچی ندارم اما اون خودش همه چی داره ...من روزی که خیانت هاشو فهمیدم که بدترینش زن پسر عمش بود با اینکه سنم کم بود هیچی به هیچکی نگفتم هم نمیخواستم کسی بفهمه هم بوی خون میداد ماجرا😭خلاصه نگفتم اینم بگم این اقا فوق العاده رفیق بازه تا حدی که هفته یا دوهفته ای یک بار پنچ شنبه شب میگه من دارم میرم باغ(حالا خدا میدونه باغه یا جای دیگه)خلاصه هفته پیش گفت دارم میرم منم گفتپ برو وقتی رفت وسایلم جمع کردم رفتم خونه بابام یک هفته اونجا بودم حتی نمیخوام ببینمش خلاصه بابام خیلی ناراحت بود دوست نداشت زندگیم بهم بخوره منم برام مهم نیود اون چی میگه اما تهش شوهرم اومد خونه بابام چند قول الکی داد منم راضی شدم بر گردم ..الان دو روزه اومدم خونم دیشب این اقا مست بود گوشی تو دست خوابش برد (اینم ب رمز گوشیشو من هیچ وقت ندارم)گوشیشم روشن یود منم گوشی برداشتم رفتم اینستا همه جا رو چک کردم دیدم(ما یک دوست داریم دختر جوونیه با خونوادم رفت امد داره میاد میره الانم چند ماهی میخواد از شوهرش جداشه )دیدم با اون رابطه داشته همین چند ماه اخیر وای وقتی دیدم حالم خیلی دگرگون شد حالم از هردوشون بهم خورد 😭صبح که بیدار شد فهمید گوشی به دست خوابیده به خودش افتاده بود هی به من میگفت تو چرا ناراحتی خلاصه انقدر گفت که منم هر چی توی دلم بود بهش گفتم خیلیم گریه کردم ...از همه بیشتر دلم بحال خودم میسوزه که من بچه بودم اومدم زن این شدم الانم سنی ندارم هر بلایی دلش خواسته سرم اورده حالم فوق العاده خرابه دوستان ..ببخشید خیلی شد میخواستم بدونم اگه شما جای من بودین چیکار میکردین ؟؟میرفتین یا می موندین؟
همون اون مرد این چیزا در نظر نگرفته رفته دنبال کوافت کاری با ناموس فامیل بعد ایشون نگران ابرو نداش ...
اره واقعا. اونا باید نگران باشن
پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید.
من هیچوقت به طلاق توصیه نمیکنم ولی مورد شده از استثنا هم گذشته بی برو برگرد بدون کوچکترین فکری سریع طلاق بگیریت فقط خدا بهت رحم نکنه تا حالا مریض نشده باشی،ایشون حسنشون چیه ۹ سال تحمل کردین؟
لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘
اگه وضعشخولهق شنگ به اسمت خونه بگیر ماشین بگیر یه کاری برا خودت راه بنداز ببین اکه پدر مادرت ببین تو میتونی پاتو از گلیمت دربیاری دگ نمیگن ابرو
تو لیاقتت بهترین مرد دنیاس
خدایا ازتو تورا میخواهم✨💚پیج آقا مهدی @2021_darmasirenoor اینستاشون..@darmasire_noor تلگرامشون🕊من همه کاربرارو خانوم میبینم و به اسم پروفایل دقت نمیکنم سلام دوستم😍😍😍😘😘برای ظهور و سلامتی آقا امام زمان مهدی موعود قائم الزمان عج صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم راه نجات قران و چهارده معصوم من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همین امروز نماز اول وقت بخون.تمام.وقتی نمازو شروع کردی هممه چیزو ول کنو فقط این وقت رو برای خدا بزار کلمه ب کلمشو تو مغزو جان و روح و قلبت معنی کن .از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز .انجامش بده و خودت قشنگ نتیجشو میبینی.نماز شبم پررانرژی مثبته پر عشقه پر خوشحالی و حال خوشه و برنامه زندگی پس از زندگی روحتما ببینید که چراغ راه. اگه گفته هام کمکت کرد به حق دین گردنت نمونه هرروزیاهرشب برای سلامتی و ظهور آقا عج صلوات بفرست هرچقدر کرمت بود.ممنونم عاقبت بخیر باشید هر سال، هر ماه، هر هفته، هر روز، هر ساعت، هر دقیقه، هر ثانیه خدایا شکرت