2777
2789
عنوان

حالم از این دنیا با ادمای کثیفش بهم میخوره توروخدا بیاین😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1497 بازدید | 98 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون اون مرد این چیزا در نظر نگرفته رفته دنبال کوافت کاری با ناموس فامیل بعد ایشون نگران ابرو نداش ...

اره واقعا. اونا باید نگران باشن 

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

الان تا بچه نداری فقط میتونی کاری کنی 

اگ بچه دار بشی مجبوری بخاطر بچت تا آخر عمرت بسوزی و بسازی 

خیلی سنت کمه تو رو خدا خودتو نجات بده 

اصلا تاپیکتو خوندم حالم بد شد دلم گرفت

من هیچوقت به طلاق توصیه نمیکنم ولی مورد شده از استثنا هم گذشته بی برو برگرد بدون کوچکترین فکری سریع طلاق بگیریت فقط خدا بهت رحم نکنه تا حالا مریض نشده باشی،ایشون حسنشون چیه ۹ سال تحمل کردین؟

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘
نه

اگه وضعشخولهق شنگ به اسمت خونه بگیر ماشین بگیر یه کاری برا خودت راه بنداز ببین اکه پدر مادرت ببین تو میتونی پاتو از گلیمت دربیاری دگ نمیگن ابرو 

تو لیاقتت بهترین مرد دنیاس 

خدایا ازتو تورا میخواهم✨💚پیج آقا مهدی @2021_darmasirenoor اینستاشون..@darmasire_noor تلگرامشون🕊من همه کاربرارو خانوم میبینم و به اسم پروفایل دقت نمیکنم سلام دوستم😍😍😍😘😘برای ظهور و سلامتی آقا امام زمان مهدی موعود قائم الزمان عج صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم راه نجات قران و چهارده معصوم من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همین امروز نماز اول وقت بخون.تمام.وقتی نمازو شروع کردی هممه چیزو ول کنو فقط این وقت رو برای خدا بزار کلمه ب کلمشو تو مغزو جان و روح و قلبت معنی کن .از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز .انجامش بده و خودت قشنگ نتیجشو میبینی.نماز شبم پررانرژی مثبته پر عشقه پر خوشحالی و حال خوشه و برنامه زندگی پس از زندگی روحتما ببینید که چراغ راه. اگه گفته هام کمکت کرد به حق دین گردنت نمونه هرروزیاهرشب برای سلامتی و ظهور آقا عج صلوات بفرست هرچقدر کرمت بود.ممنونم عاقبت بخیر باشید هر سال، هر ماه، هر هفته، هر روز، هر ساعت، هر دقیقه، هر ثانیه خدایا شکرت

ببین برو بگو خیانت می‌کنه  هیچ جوره کم میارن خب 

فقط برو تازه دختر۲۰ سالته اینقدر موقعیت بهتر داری 

ک میتونی درس بخونی. خیاطی یاد بگیری آرایشگری. و ازدواج خوب بخدا اگه نری خر عالمی 

اگه دیدی نشد طلاق بگیری. جیوه بریز تو غذاش اروم اروم میکشدش

برای بهتر شدن حال من و خانوادم لطفا یه صلوات بفرست 
شما چاره ای نداری که دخترم  سعی کن بسازی با شرایط انگار این آدم گلدون گوشه خونه هست  من ...

کی گفته چاره نداره؟پس دین و قانون طلاق رو واسه چی گذاشتن؟

چرا آدما رو ترغیب به سکوت و بدبختی کشیدن میکنین؟