2777
2789
عنوان

حالم از این دنیا با ادمای کثیفش بهم میخوره توروخدا بیاین😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1497 بازدید | 98 پست

یعنی چی واقعا

موندم

دخترمن ۱۳ ساله ست

اخه شوهر تو این سن

مگه میشه

این اقا نه ناموس حالیشه نه شرف داره

تو چیه این زندگی موندی

این هرزه به تمام معناست

خودتو راحت کن

تا بچه نداری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداییش این وضع سوال کردن داره😑من همیشه باخودم میگفتم وضع زندگی من وحشتناکه اماازروزی که اومدم نی نی سایت فهمیدم چقدرخانم هایی هستن که اصلا برای خودشون ارزش قائل نیستن🤦توتازه اول جوونیته....چراادامه میدی،اصلانمیفهممت

خب خوندم

عزیز طلاق طلاق طلاق یک کلام

سنی نداری درستو ادامه بده برو سرکار پاره وقت دوست نداری برو میکاپ یاد بگیر ناخن و... واقعا سنت یجوریه که برای، شروع زندگی تازه خییییلی وقت داری 

واقعا ارزش نداره بمونی گلم هیچ جوری نمی ارزه

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
چرا از بچگی شوهرت دادن؟؟ لااقل به یه آدم شوهرت میدان ن...

چمیدونم حدا لعنتشون کنه همشون بهم ظلم کردن همشون حال منو بد کردن مگه چند سالمه این همه بلا سرم اومده بخدا همین بود که دیشب جرعت نکردم وگرنه خودکشی میکردم😔😭

💫پایان شب سیه سفید است💫
گاش منم همین کارو میکردم اما بوی خون میده خیانت هاش😔

اون خیانت کرده بعد تو نگرانشی؟ مهم نیست. بذار همه بفهمن چیکار کرده.اگه نگی اونوقت بعد طلاق میگن حتما دختره مشکل داشته. 

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

تو تازه اول جوونیته دختر چطور میتونی با همچین ادمی تحمل کنی اگر بچه نداری جونت و ایندت رو بردار و فرار کن البته من نظرم با تموم اونایی ک میگن بچه باشه باید بسوزیو بسازی هم مخالفه حتی اگر بچه هم داشته باشی با همچین ادمی نباید زندگی کنی نزار کسی برات تصمیم بگیره