2777
2789
عنوان

حالم از این دنیا با ادمای کثیفش بهم میخوره توروخدا بیاین😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1497 بازدید | 98 پست

دیگه تو فرهنگ و خانوده ای که بچه ۱۱ ساله شوهر میدن فکر نکنم جایی برای طلاق باشه

بسوز و بساز دیگه

دو سه ماه یکبارم خودتو چک کن ببین مریضی حادی چیزی نگرفته باشی البته اگر اجازه دکتر رفتن داری 

هر چند الانم شاید داری ولی عنوان نکردی

بهرحال برای شما نه ولی من اگر بودم میرفتم گم و گور میشدم از دست این خانواده و شوهر عقب مونده و عهد بوقی 

والا

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
اگر خانواده پشتش بود این بچه تو یازده سالگی ازدواج نکرده بود

ببین خودش میگه پدرم قبول داره اشتباه کرده....همین که پدرقبول داره اشتباه کرده خیلیه،میدونم منظورت چیه،شمامیگی شهریاروستایا.....جایی که دختررویازده سالگی شوهرمیده ازهمه نظرسطح پایینی داره....درسته امابعضی اوقات یه استثناهم پیدامیشه،اگه خانواده ش حمایتش کنن این دخترمیتونه خودشونجات بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ازت خواهش می‌کنم تا هنوز جوانی و فرصت زیاد داری به خودت ظلم نکن و همه چی رو به خانوادت بگو و بگو فقط طلاق می‌خوام و اصلا کوتاه نیا ٫ این لطف خدا بوده تا الان بچه نیاوردی پس قدر این لطف و بدون و خودت و نجات بده وگرنه بعدها فقط حسرت برات میمونه

حالا طلاق گرفت  شما با توجه به فرهنگ منطقه ای که دختر توی یازده سالگی ازدواج کرده برنامه بده ، ...

مگه این دختر داره واسه مردم و فرهنگ اون منطقه زندگی میکنه؟

تازه بیس سالشه اول راه و جوونیشه پیش یه مرد شهو تی زندگی کنه و هزار جور مریضی بگیره و بدبختی بکشه چون فرهنگ منطقشون بده؟

ایشالا که صد و بیست ساله بشه ولی اگه متوسط سن ۸۰ هم بگیریم این خانم ۶۰ سال عذاب بکشه که مردم پشت سرش زر نزنن یا فرهنگ منطقه رو زیر پا نذاشته باشه؟

ببین خودش میگه پدرم قبول داره اشتباه کرده....همین که پدرقبول داره اشتباه کرده خیلیه،میدونم منظورت چی ...

بله قطعا 

من همون اول تاپیک رو خوندم ولی حتی با وجود یک حامی قوی هم میشه زندگی و جوانی خودش را نجات بده 

تلاش و تلاش و کندن خودش از اون جامعه 

حتی تحصیل و تخصص و مهاجرت 

این ها فقط به شرط حمایت پدر هست 

نه که تا جدا شد مجبور بشه زن یک پیرمرد بشه بدتر از همسر خودش 

فقط دلم میخواد اونهابی که میگن جدایی 

توجه کنن به شرایط این دختر و با توجه به شرایط و توانایی هاش برنامه بدن برای فردای جدایی 

استارتر شرایط شما مخصوص خودت هست 

با شماره ۱۴۸ تماس بگیر 

مشورت کن 

کمی فکر کن