2777
2789

سلام من میخوام وزن کم کنم میشه راهنمایی کنید لطفا

وزن الانم ۷۱۹۰۰ دلم میخواد وزنم بین ۵۵ تا ۶۰ کیلو بشه 

اما نمیدونم چطوری رژیم بگیرم

عزیزم کار خاصی نیاز نیست بکنی

کالری شمار نصب کن و قند صنعتی رو کامل حذف کن

چربی صنعتی رو خیلی کم کن

تخم کتان بخور

روزی نیم ساعت هم ورزش کن

سر دوماه به وزن ایده آلت میرسی

هنوز همه ی چیز هایی که نیست، در یادِ من است..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک دکتری بود مامانم و آبجیم پیشش رژیم گرفتن واقعا لاغر،شدن آبجیم خانواده شوهرش هی میگفتن چکار گردی آنقدر لاغر شدی خواستی بگو بهت بگم اسمشو آنلاین هست بهت رژیم میده و دارو خیلی دکتر خوبیه خواستی بگو بگم بهت

همه مردم دنیا منو دوست داشتن جز کسی که من دوستش داشتم🤷🏻‍♀️
من یک دکتری بود مامانم و آبجیم پیشش رژیم گرفتن واقعا لاغر،شدن آبجیم خانواده شوهرش هی میگفتن چکار گرد ...

به من بگو

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج

هممممهههه چی بخور ولی ب مقدار کم.مثلا کتلت دوتا بخور با ۳تا گوجه...مثلا برنج یه کفگیر بخور با سالا فراوان بدون سس

ممنون ک لایک نمیکنید❤همسر آقای مهندس🙃مامان یه گل پسر خوشگل و بانمک🙂من یه مادرم...چهرم بی بی فیسه ولی تجربه و روحم ۷۰ساله اس!
به من بگو

اسم‌شناسی وحید مالکی هست تو اسنپ دکتر هست تو گوگل هست ک آنلاین زنگ بزنی واسه ما تاثیر داشت خیلی بازم خودت میدونی

همه مردم دنیا منو دوست داشتن جز کسی که من دوستش داشتم🤷🏻‍♀️