heleniiii مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 3896 عنوان دارم میمیرم از کمردرد😢😢😢 558 بازدید | 14 پست وسط گودی کمرم درد میکنهدنده هام درد میکنهمعدم میسوزهشبا پهلوهام و ساق پام تیر میکشندکترم که فقط میگه طبیعیه😢😢😢بچه ها عرق نعنا اشکال نداره واسه سوزش معده؟هشت ماهمهنفسم دیگه بالا نمیاد 😭😩 ؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ 1401/07/14 | 20:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
heleniiii مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 3896 نه بخور یکم مرسی واسم آب رو آتیشه ؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
golabtoon عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 2350 من زاییدم از مرحله بی خوابی های شبانه رسیدم به مرحله حسرت خواب
bbkhorshid عضویت: 1396/07/09 تعداد پست: 14384 آخ از این ماه های آخر🤦♀️عزیزم منم خیلی ماه آخر درد کشیدم سر دخترم.میگذره تحمل کن پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷
درّین عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 8346 ب شوهرت بگو پماد رزماری بگیره ماساژ بده خیلی خوبه قیمتی هم نداره واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما 😤😤🤨🤨
elahesong عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 16621 سلام عزیزم عسلم خوبه واسه معده ات البته کم بخور شیرینه خوب نیست برات
heleniiii مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 3896 من زاییدم از مرحله بی خوابی های شبانه رسیدم به مرحله حسرت خواب به مامانم میگم بدنیا اومد میزارمش خونتون میرم خونه میخوابموروجک بریچم هست دیگه دمار از روزگارم در اورده عاشق ضربه زدن به مثانه شب تا صبح wc ؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
heleniiii مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 3896 آخ از این ماه های آخر🤦♀️ عزیزم منم خیلی ماه آخر درد کشیدم سر دخترم. میگذره تحمل کن تا الان اصلا انگارن انگار باردار بودم سبک و راحت و معمولی از وقتی هشت ماه شدم ی روز خوش ندیدم ؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
bbkhorshid عضویت: 1396/07/09 تعداد پست: 14384 تا الان اصلا انگارن انگار باردار بودم سبک و راحت و معمولی از وقتی هشت ماه شدم ی روز خوش ندیدم میفهمم.دقیقن مث من سر دخترم.فقط ماه آخر اوووووف🤦♀️ پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷
heleniiii مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 3896 سلام عزیزم عسلم خوبه واسه معده ات البته کم بخور شیرینه خوب نیست برات سلام مرسی خوشگلم امتحان میکنم ؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
heleniiii مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 3896 ب شوهرت بگو پماد رزماری بگیره ماساژ بده خیلی خوبه قیمتی هم نداره دکتر بهم گفت دیکلوفناک ۱درصد بزن اما میترسم ؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
heleniiii مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 3896 میفهمم. دقیقن مث من سر دخترم. فقط ماه آخر اوووووف🤦♀️ 😢😢😢وای فقط میگم کی میگگگگذذذرررررررررهههه ؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
درّین عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 8346 پماد رزماری گیاهیی من سئوال کردم خودم واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما 😤😤🤨🤨
heleniiii مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 3896 پماد رزماری گیاهیی من سئوال کردم خودم دارم خونه حتما امشب میزنم مرسی ؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ