2777
2789
ممنون عزیزم جواب دادی خیالم راحت شد منم بتامتازون زدم اونوقت دخترت دستگاه نرفت دعاکن دختر منم به وز ...

خواهش میکنم ، نه دختر دستگاه نرفت خدارو شکر 

شما چند هفته اید؟ 

انشا الله بسلامتی زایمان کنی ، دخترتو سلامت بغل بگیری😍

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

زرشک چقدر بریزم تو غذا بخورم

خیلی کم در حد یک قاشق مربا خوری ، البته از دکترت سوال کن 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنم ، نه دختر دستگاه نرفت خدارو شکر شما چند هفته اید؟ انشا الله بسلامتی زایمان کنی ، دخترتو ...

خداروشکر که دستگاه نرفت من امروز ۳۶هفته و۲روزم وزن بچه دیروز ۲کیلو و۵۰ گرم بود دکترم گفت تا۳۱تیر زایمانت میکنم 

ممنون عزیزم فدااات دعاکن بچه منم دستگاه نره

نه نمیره نگران نباش

خداروشکر که دستگاه نرفت من امروز ۳۶هفته و۲روزم وزن بچه دیروز ۲کیلو و۵۰ گرم بود دکترم گفت تا۳۱تیر زای ...

سلام عزیزم خوبی؟ منم سی و چهار هفته هستم جنینم وزنش ۱۷۵۰ هست و صدک رشدش ۳ درصده!!! شما زایمان کردی به سلامتی؟ ممنون میشم بگی اوضاع بچه تون چطوره, دستگاه رفت یا نه، وزنش وقت زایمان چند بود؟

خیلی کم در حد یک قاشق مربا خوری ، البته از دکترت سوال کن

عزیزم شما که لچت iugrبود ازکی چیزی رو میدید مثلا تسبيح یا چیزی جلو چشمش میگرفتی نگاه می‌کرد بچه من هنوز چهل روزشه جلو چشمش میگیرم نگاه نمیکنه خیلی نگرانه 

عزیزم شما که لچت iugrبود ازکی چیزی رو میدید مثلا تسبيح یا چیزی جلو چشمش میگرفتی نگاه می‌کرد بچه من ه ...

عزیز من اون هنوز اجسامو قشنگ نمی بینه گلم ناراحت نباش 

دو یا سه ماه هش که شد اون موقع امتحان کن 

بخدا یادم نیست یه جورایی فراموشی گرفتم😞🥲

خداروشکر که دستگاه نرفت من امروز ۳۶هفته و۲روزم وزن بچه دیروز ۲کیلو و۵۰ گرم بود دکترم گفت تا۳۱تیر زای ...

سلام لطفاً منو راهنمایی کنید، من تو ۲۷ هفته ام و جنینم تک شریانیه و گفتن ریسک iugr داره، بچه شما هم تک شریانی بود؟