2777
2789
عیب نداره عزیزم. بچه هایی هستن که رشدشون تو رحم مادر دچار مشکل میشه و رشدشون عقب میفته مثلا بچه من ...

عزیزم میشه بگین از کی رشد کوچولوتون عقب افتاد؟من الان توی ۱۶هفته هستم ولی نینیم حدود ۲هفته رشدش عقبه

عزیزم میشه بگین از کی رشد کوچولوتون عقب افتاد؟من الان توی ۱۶هفته هستم ولی نینیم حدود ۲هفته رشدش عقبه

من تو ۳۰ هفته متوجه شدم تا ۲۰ هفته همه چیز خوب بود. حتی امینوسنتز هم دادم

د 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خونرسانی خوب بود. بعد که به دنیا اومد گفتن جفت کوچیک بوده و بندناف باریک. ولی تازمانی که خونرسا ...

عزیزم منم وزنم بچم کمه تو ۳۱هفته و۳ روز وزنش'۱۴۲۶ بود که صدک رو نوشته بود سه و iugrهم نوشته بود خیلی نگرانم یعنی بچمون تا۳۵ هفته میتونم نگه دارم دارم دیوانه میشم  

مشکل خونرسانی به جنین وجفت هم نداشتم  تغذیه  ام هم خوبه

عزیزم منم دچار همین مشکل شدم یکی از قلهام دچار iugrشده با صدک سه الان ۳۱هفته ام هیچ مشکلی ام ندارم و خونرسانی هم خوبه ولی استرس گرفتم نمیدونم قراره چی بشه شما چیکار کردی دکترت چه دستوری داده؟

عزیزم منم دچار همین مشکل شدم یکی از قلهام دچار iugrشده با صدک سه الان ۳۱هفته ام هیچ مشکلی ام ندارم و ...

عزیزم من دکترم گفت چون خونرسانی شکر خدا خوبه فقط وفقط باید به تغذیه ات برسی پروتئین گوشت ومرغ وخرما ودلستر تلخ و...

سلام من دارم ازاسترس میمیرم دخترم تو هفته سی ۱۱۷۰ بودورشدش دوهفته عقبه خونرسانی هم مشکلی نداشت فقط ا ...

لیدی میل بخور 

تغذیت خوب باشه آبگوشت،دلستر،بستنی ،حلیم ،سیب زمینی ...

اصلا ب سایز شکم ربط نداره 

منم شکمم کوچیک بود میترسیدم رفتم سونو گفت وزنش نرماله

بچه iugr یعنی چی؟؟ البته ببخشید میپرسم

بچه ایی که رشد نکنه 

مثلا دختر من هفته ۲۶ بار داری دچار مقاومت شریان نافی شد و رشد نکرد ، آنقدر ریزه بود خواهرم میگفت سرش اندازه پرتقال تامسون هم نیست 

بهش میگفتن خاله ریزه 😁

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

بچه ایی که رشد نکنه مثلا دختر من هفته ۲۶ بار داری دچار مقاومت شریان نافی شد و رشد نکرد ، آنقدر ریزه ...

عزیزم میشه بگی دخترت چند کیلو دنیا اومد وچند هفته دنیا اومد من خیلی نگرانم 

عزیزم میشه بگی دخترت چند کیلو دنیا اومد وچند هفته دنیا اومد من خیلی نگرانم

سلام عزیزم نگران نباش ، من همون هفته ۲۶ دکترم برام آمپول بتا متازون نوشت با کپسول امگا ۳  اینارو مصرف کردم با آب انار،  شیره گوشت ، ۴ مغز خام ، زرشک همراه با غذا ، که من خیلی هاشو نتونستم مصرف کنم بجز بستنی ، زرشک و آجیل ، آمپولارو زدم که ریه دخترم زودتر تشکیل بشه وقتی به دنیا آمد نزارن داخل دستگاه ،  دکتر برا احتمال داد هفته ۳۰ زایمان میکنم که خدارو شکر تا هفته ۳۷ خبری از زایمان نشد دخترم  دو روز رفته بودم هفته ۳۷ به دنیا آمد،  با وزن ۲۳۴۰ گرم

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

سلام عزیزم نگران نباش ، من همون هفته ۲۶ دکترم برام آمپول بتا متازون نوشت با کپسول امگا ۳ اینارو مصر ...

ممنون عزیزم جواب دادی خیالم راحت شد منم بتامتازون زدم  اونوقت دخترت دستگاه نرفت دعاکن دختر منم به وزن دخترت برسه دستگاه هم نره