2777
2789
عنوان

فردا سزارین میشم

193 بازدید | 27 پست

و الان خواب ندارم کلی حسای مختلف دارم

هم خوشحالم هم ناراحتم هم استرس دارم

کسایی که تجربه‌ش رو داشتین حرفی حدیثی سخنی ندارین؟ واسه تجربه‌ی زایمان بهتر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از ترس تا صبح گریه میکردم ..اخرش ک سزارین شدم صددفه گفتم خاک تو سرم ک انقد الکی ترسیده بودم 

ببین حین زایمان ک. اصلا متوجه نمیشی 

بعدش ک میری تو بخش یکم درد داری .ک اونم شیاف با خودت ببر خیلی بهت کمک میکنه .هرچند خودشونم ارام بخش بهت میزنن 

لذت ببر از اخرین شب ارامش بخشت 😆😆از فردا زندگیت متحول میشه ..قشنگ یه برده میشی در اختیار نی نی 😏

من طبیعی بودم 

ولی سوره انشقاق رو اون شب خیلی خوندم به نظرم تاثیر داشت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
من از ترس تا صبح گریه میکردم ..اخرش ک سزارین شدم صددفه گفتم خاک تو سرم ک انقد الکی ترسیده بودم ببین ...

من گریه‌هامو صبح کردم 

رفته بودم تنهایی سونو و جوابش خوب نبود منتظر بودم چاپ کنن بدن دستام میلرزید و گریه میکردم

ولی الان اوکی ام انگار

وای فقط دوست دارم بدونم چه شکلیه خیلی حس عجیبیه😍

پس خداروشکر زایمان راحتی داشتی شما

من میخوام پمپ درد بگیرم به نظرت بازم شیاف ببرم؟

طبیعیه عزیزم همه امشبو گذروندن به این فکر کن فردا یه نی نی خوشگل بغلته 

وقتی میزارن بغلت میگی من واقعا قبل این عاشق بودم؟چقد مسخره بودن عشقای قبل این🥲

من یه آن تو بیمارستان حس کردم از پدر مادرم بیشتر دوسش دارم حس عذاب وجدان داشتم😆

روزای سخت و شیرینی روبرو داری سختی از لحاظ مادر بودن میگما وارد دنیای قشنگتر میشی با خودت میگی قبل این اصن‌ زندگی کردم؟

و در اخر پیشاپیش مبارکه💚برا همه اونایی که نی نی ندارن دعا کن دامنشون سبز شه