2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم شیرخشک هم کمکی میدم میترسم بهش فشار اومده باشه تاخیر در رشد و اینا بعد پیدا کنه

نه بابا

داخل رحم با بیرون خیلی فرق میکنه

اگر خودتون لاغر و ضعیف نیستید دیگه نگرانی نداره

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

ممنونم. انشالله

سلام من دارم ازاسترس میمیرم دخترم تو هفته سی ۱۱۷۰ بودورشدش دوهفته عقبه خونرسانی هم مشکلی نداشت فقط اب دورش کمه خیلی نگرانم بچم برام نمونه اخه شکمم خیلی کوچولوعه حس میکنم هیچ رشدی نداره دارم دق میکنم

حرکاتش هم نرماله 

الان ۳۲ هفتم دوهفته خیلی به تغذیه م رسیدم ولی شکمم هیچی بزرگ نشده خدایااا🥺🥺🥺🥺🥺بچه شما سالمه ؟؟دعا کن منم بچم سالم بیاد من دخترمو میخام 

میشه عکس بچتو برام بفرستی دلم اروم بشه 

سلام من دارم ازاسترس میمیرم دخترم تو هفته سی ۱۱۷۰ بودورشدش دوهفته عقبه خونرسانی هم مشکلی نداشت فقط ا ...

سلام عزیزم. نگران نباش. شرایطت کاملا شبیه منه. منم استراحت و تغذیه تاثیری تو رشد بچم نداشت. شما هرهفته باید سونو و nst بدی. بچه من خداروشکر سالمه. انشالله بچه شماهم مشکلی نداره

د