2777
2789
ممنونم قیمتش چقدره  واینکه دکتر تجویز کرد؟یاخودت گرفتی من مبخام بخرم که ببرم بیمارستان

دکتر باید تجویز کنه و خیلی هم سخت گیر میاد.. آپتامیل پره شاید راحت‌تر بدن.. ۳۸۸۰۰ میگیرم

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اتفاقا دیشب داشتم سرچ می‌کردم نوزاد ۱ ماهه چند سیسی شیر می‌خوره اکثرا زده بودن ۶۰ تا.. دختر من ب ...

ماشاءالله چشم بد ازش دور 😍

نی نی من داره 3 ماهه میشه 60 سی‌سی میخوره هر 2 ساعت ما میگیم پرخوره 😄

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰
ماشاءالله چشم بد ازش دور 😍 نی نی من داره 3 ماهه میشه 60 سی‌سی میخوره هر 2 ساعت ما میگیم پرخوره 😄

عزیز دلم نوش جونش😍

دکتر باید تجویز کنه و خیلی هم سخت گیر میاد.. آپتامیل پره شاید راحت‌تر بدن.. ۳۸۸۰۰ میگیرم

عه قیمتش چقدر مناسبه .اپتامیل فکر کنم شصت تومنه .پس منم نباید بخرم تا دکتر بگه چی بخر؟ میخام ازهمون اول انشالله کمکی بدم که زود جون بگیره 

یه سوال دیگم دارم .بچه های ما به خاطر کمبود وزنشون مثل بچه های نارس از شلوغی منع میشن؟؟منظورم اینه ب ...

دکتر به من گفت تا دو برابر وزن تولدش نشده جایی نبرش و کسی بهش دست نزنه خودت هم الکل بزن... من خیلی کم جایی بردم ولی خوب دیگه زیاد هم حساسیت به خرج ندادم که هیچ کس بغلش نکنه و اینا.. البته خوب فقط مامانم و خواهرم رو زیاد میبینم در کل ارتباط زیادی ندارم.. امروز فکر کنم ۴۷ روزشه هنوز دو برابر نشده، ۲۱۰۰ بود شده ۳۶۰۰

عه قیمتش چقدر مناسبه .اپتامیل فکر کنم شصت تومنه .پس منم نباید بخرم تا دکتر بگه چی بخر؟ میخام ازهمون ...

جدا از بحث قیمتش از داروخونه بپرس ببین سمت شما شیرخشک پره کدوم مارک راحت‌تر گیر میاد، احتمالا هم از شبانه روزی باید بپرسی، همه داروخانه‌ها موجود نمی‌کنن، برا من دکتر تجویز کرد

دکتر به من گفت تا دو برابر وزن تولدش نشده جایی نبرش و کسی بهش دست نزنه خودت هم الکل بزن... من خیلی ک ...

اهان اخه ما رسم داریم میان دیدن بچه وچشم روشنی میدن برا همین میگم .خدا کنه بچه منم از،دوکیلو بیشترباشه 

اگه تا هفته ۳۹ بزارن بمونه شاید به دو ونیم برسه 

یعنی اگه خونرسانی وابش خوب باشه بازم نمیزارن به ۳۹ برسه؟

جدا از بحث قیمتش از داروخونه بپرس ببین سمت شما شیرخشک پره کدوم مارک راحت‌تر گیر میاد، احتمالا هم از ...

راسی بچه دوکیلویی چطوریه ؟صورتشم خیلی لاغر بود؟وقتی اولین بار دیدیش چه حسی داشتی به نظرت خوشگل اومد ؟

راسی بچه دوکیلویی چطوریه ؟صورتشم خیلی لاغر بود؟وقتی اولین بار دیدیش چه حسی داشتی به نظرت خوشگل اومد ...

الهی... درکت می‌کنم... نه صورتش خوب بود یعنی کسی عکسش ببینه متوجه نمیشه که ریزه.. اگر iugr باشه براش خطر داره تو رحم بمونه ایشالا که خدا براتون خوب می‌خواد.. 

ممنون عزیزم ببخشید که خیلی سوال پیچت میکنم برام دعا کن دخترم سالم بیاد خیلی نگرانم

درخواست دوستی بهت دادم که عکسشو بزارم برات ولی انگار نمیشه عکس فرستاد توی خصوصی