بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه سوال دیگم دارم .بچه های ما به خاطر کمبود وزنشون مثل بچه های نارس از شلوغی منع میشن؟؟منظورم اینه ب ...
دکتر به من گفت تا دو برابر وزن تولدش نشده جایی نبرش و کسی بهش دست نزنه خودت هم الکل بزن... من خیلی کم جایی بردم ولی خوب دیگه زیاد هم حساسیت به خرج ندادم که هیچ کس بغلش نکنه و اینا.. البته خوب فقط مامانم و خواهرم رو زیاد میبینم در کل ارتباط زیادی ندارم.. امروز فکر کنم ۴۷ روزشه هنوز دو برابر نشده، ۲۱۰۰ بود شده ۳۶۰۰
این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی
جدا از بحث قیمتش از داروخونه بپرس ببین سمت شما شیرخشک پره کدوم مارک راحتتر گیر میاد، احتمالا هم از شبانه روزی باید بپرسی، همه داروخانهها موجود نمیکنن، برا من دکتر تجویز کرد
راسی بچه دوکیلویی چطوریه ؟صورتشم خیلی لاغر بود؟وقتی اولین بار دیدیش چه حسی داشتی به نظرت خوشگل اومد ...
الهی... درکت میکنم... نه صورتش خوب بود یعنی کسی عکسش ببینه متوجه نمیشه که ریزه.. اگر iugr باشه براش خطر داره تو رحم بمونه ایشالا که خدا براتون خوب میخواد..