2777
2789
دستگاه نرفت ؟میتونس سینه بگیره شیر بخوره الان رشدش خوبه؟

نه عزیزم دستگاه نرفت اتفاقا ریه و قلبش  خیلی خوب بود.سینه می‌گرفت ولی باید شیرخشک کمکی میدادم که کوتاهی کردم. از روز سوم تا ششم بدلیل زردی و کم آبی بستری شد

اکه شما نوشته اس جی آر نگران نباشید.

د 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزیزم دستگاه نرفت اتفاقا ریه و قلبش  خیلی خوب بود.سینه می‌گرفت ولی باید شیرخشک کمکی میدادم ک ...

عزیزم خدا برات حفظش کنه ایشالا زودی تپل مپل بشه .دکترم تو پروندم نوشت اس جی آر 

یعنی با ای یوجی ار فرق داره؟

من اب دورشم گفت کمه ۷۸ میل بود

چند هفته‌ای؟ 

من الان ۳۲ هفته ام 

تو سی هفته و۴ روز سونو دادم که گفت وزنش کمه ۱۱۷۰ بود براهمین سن جنین رو دو هفته عقب زد 

دکتر سونو گفت مشکلی نداره ولی رشدش ضعیف بوده وخونرسانی هم خوبه فقط،اب دورش کمه دکتر خودمم تو پروندم نوشت اس جی آر وبهم گفت مایعات فراوان بخورم ودوهفته دیگه برم 

عزیزم خدا برات حفظش کنه ایشالا زودی تپل مپل بشه .دکترم تو پروندم نوشت اس جی آر  یعنی با ای یوج ...

منم خونرسانی خوب بود. بعد که به دنیا اومد گفتن جفت کوچیک بوده و بندناف باریک.

ولی تازمانی که خونرسانی خوب بود نگهش داشتن‌ .آب دورش مثل شما لب مرز بود وقتی دیکه خیلی کم شد سریع سزارین کردن

د 

اره میگن زیر پنج خطرناکه  منم خودمو بستم به مایعات خدا کنه کمتررنشده باشه

انشالا بلا ازش دور باشه و به سلامت بغلش بگیری

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 
الهی. خداحفظش کنه. روند رشدش مثل بقیه بود یا تاهیر داشت.؟ مثل لبخند زدن و نشستن و حرف زدن و ..

ممنون همه چیزاش به موقع بود تازه ۶ماهگی دندون دراورد ولی حرف زدنش الان کلمه میگه تازه داره جمله دوکلمه میگه ولی خداروشکر خیلی باهوشه چون خوندن یاد داره