بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
۳۷ هفته و ۱ روز... دو هفته آخر یک روز در میون نوار قلب جنین میگرفتن که مطمین شیم از سلامتش وارد ۳۷ که شدم سزارین کردم.. خدا رو شکر خوبه الان که ۳۶ روزه وزنش رسیده به ۳۵۰۰ البته شیر خشکیه!
این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی
پسرتون iugr شده بود؟ بعد از تولد تغذیه و رشدش خوب بود؟
من فقط همون دو هفته اول شیرخشک دادم به بعددکتر گفت خودت شیر داری چرا شیرخشک میدی معمولا بچه های کم وزن توی خوردن زرنگترن و زودتر وزن میگیرن الان قد وزنش روی نمودار روی خط زرده بهداشتم میگه نسبت به وزن تولدش خیلی خوبه
مرسی عزیزم منم تمام این دوره هارو گذروندم همش استرس وزنش رو داشتم الانم به همه مادرایی که بچه هاشون کم وزنه میگم اصلا نگران نباشید تازه بچه های ما زرنگتر از بچه های دیگن هم توی خوردن هم هوش
۳۷ هفته و ۱ روز... دو هفته آخر یک روز در میون نوار قلب جنین میگرفتن که مطمین شیم از سلامتش وارد ۳۷ ...
خدا حفظش،کنه عزیزم خداروشکر خیالمو راحت کردی لطفا وقتی داری به نینی نازت شیر میدی به یادم باش برام دعا کن منم نینی م سالم بغل بگیرم .اسمم الهه س .بعد دوتا سقط،خدا این هدیه بهم داده
۳۷ هفته و ۱ روز... دو هفته آخر یک روز در میون نوار قلب جنین میگرفتن که مطمین شیم از سلامتش وارد ۳۷ ...
مشکل ای یوجی ار شدنش به خاطر خونرسانی جفت بود یانه؟؟ به من گعتن خونرسانی خوبه ای یوجی ار هم نزده نوشته اس جی آ نمیدونم فرق داره یاهمونه ولی رشدش دوهفته عقب بود
مشکل ای یوجی ار شدنش به خاطر خونرسانی جفت بود یانه؟؟ به من گعتن خونرسانی خوبه ای یوجی ار هم نزده نوش ...
فکر کنم اس جی ا بچه ژنتیکی ریزه و سیر رشدش مشکل نداره ای یو جی ار سیر رشدشون طبیعی نیست باید زودتر بیرون بیان که بتونن رشد نرمال داشته باشن... عزیزم میفهممت حاملگی خیلی استرسزاس.. نمیدونم چرا جنین من iugr شده بود..
این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی