2777
2789
عنوان

بیرون اومدن از یک رابطه ۱۱ ساله شده عین جون

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازش دور بشی ، دوباره میخاییش

خیلی دلم سرد شده 

خیلی.....

خودش میگه تو منو نمیخوای فقط بهم وابسته ای 

درست میگه 

خودش منو از خودش دور کرد منو نسبت به خودش سرد کرد 

نه میگم برگرد..نه میگم اینجا خوبه بی تو..اسی خیلی سخته این شرایط خیلیییی اگه واقعا امیدی نیست تمام ت ...

شما بهم بگید تصمیم منطقی چیه ؟

خواهر مادرش تمام توانشون رو گذاشتن وسط که نشه 

از طرفی خود احمقم هر جا رفتم این عنتر رو به عنوان نامزدم معرفی کردم و همه جا و همیشه باهم بودیم 

از طرفی خیلی خیلی خیلی دوسم داره...

خوب چیکار کنم ؟

تصمیم منطقی چیه ؟

مشکل شما چیه عزیزم؟

خانوادش مخصوصا مادرش. خیلی دخالت و اذیت و توهین میکرد هیچی نمیگفتم. هربارم اون بچه ننه میومد طرف مادرش بود سر من آوار میشد بدتر منو تحقیر میکرد با کاراش. دیگه دیدم سکوت و تحمل حدی داره  من بخاطر اون تحمل میکنم اما اون چی! بجای جبران تحملم داره بخاطر خانوادش منو عذاب میده راحت. پس ارزش نداره همچین آدمی. خیلی سخته ولی بعضیا لیاقتشون در حدیه که هیچ کاری نمیشه براشون کرد 

.