2777
2789
عنوان

از فکر خواستگارم از خواب پریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 64 پست
نه من ۸ سال رفتم دانشگاه هیچ کس محلم نداد حتی پیشنهاد دوستیم نداشتم والا از کل ورودیمون حدودا ۱۵ نفر ...

ان شاء الله که عزیزم تو هم خوشبخت میشی

جدی یعنی فقط ۲_۳تاش پزشکن ؟؟😐پس اینکه میگن دکترا دکترا رو میگیرن کیان؟؟خوشگل بودن اونا ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا بنده خدا با دختری نبوده خواستگاریم نرفته تا حالا

پس بهش زمان بده، بچه هم باشه بره سر زندگی مشترک بزرگ میشه، من الان عکسای 20 سال پیش شوهرمو میبینم میگم چجوری من زنش شدم اینقدر کوچولو بود ولی الان خیلی تغییر کرده

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 

ببین عزیزم‌ما یه تصویری از همسر ایده المون تو ذهنمون داریم که بهش میگن تصویر هاله ای مثلا قدبلند باشه چشماش زاغ باشه و .. وهمین باعث میشه زیبایی طرف مقابل رو‌نبینیم، بخاطر همین شما سه جلسه حتما باهاش دیدارکن که اون اثرهاله ای بشکنه و بتونی خوب زیبایی هاشو ببینی، البته اگه مثلا لهجه یا قدبلندیا ویژکی خاصی برات ارزشه به اونم اهمیت بده اما درکل کسی روانتخاب کن که هم صورتش رو۶۱ درصد بپسندی هم هیکلش رو کمتر ۶۱ درصد نمره ندی، اون معیار زیبایی ارزشمندتم داشته باشه، اگه اینهاروداشت دلت میخواد ساعتها باهاش حرف بزنی وخسته نشی نه که از سر تنهایی انتخاب کرده باشی، تااینجا شد فقط پسندیدن ظاهری، وقتی این برات اوکی شد تازه بایدتحت نظر مشاور ازدواج بقیه موارد رو‌بسنجی، من مشاور ازدواج وزوج درمانگرم، یه خانم دکتری اومد پیشم رزیدنت بود عاشق یه مهندس عمرانی شده بود که فقط درسش روخونده بود اما شغل خودش و پدرش سالیان سال این بود سرچهارراه بایستن تا ببرنشون واسه بنایی، اما اوندمهندس اینقدر کمبود محبت دخترو رفع کرده بودو توجه میداد بهش که تمام ویژگیهای دیگه ی پسر براش رفته بود تو‌نقطه کور و بااینکه مناسب هم نبودن نمیتونست نه بگه !! بخاطر همین میگم شما بعداز پسندیدن ظاهرش برید مشاوره ازدواج و تست شخصیت بدین وبقیه مواردم بررسی کنید تا باخیال راحت قدم بردارین، کلا مشاوره ازدواج پنج جلسه س، امیدوارم موفق باشید

میش ب جای این داستان سن خودت ونامزدت بگی شغل هردو شرایط خانواده

سلام میگم ک من پزشکم اون مهندس

۲۶ من ۳۴ اون

خانوادشم کمک مالی نکردن تا حالا بهش رو پای خودش بوده

از نظر اعتقادی من تقریبا معتقدم نماز میخونم روزه میگیرم اون میگه اعتقاد دارم ولی نه نماز میخونه نه روزه میگیره

من نمیدونم ک این داستان بی سرته چی بود تعریف کردی

فقط میدونم داری الکی برا ازدواجت عجل میکنی 

بعدم پشیمون میشی

این اقا فک کنم مناسبت نیست 

چون بهت گفت عزیزم دلیل نمیش شوهرت بشه

مخصوصا ک خوشت نمیاد ازش

نترس تنها نمیشی

از رو چ نظر دودلی قیافه یا موقعیت شغلی؟

ی چیزی بهت بگم من نمیخوام الکی شلوغش کنم ولی از نظر تحصیلی و موقعیتی از همسرم یکم سطحم بالاتره

ولی همسرم بهترین مرد دنیاست و با دنیا عوضش نمی کنم منم ازدواجم سنتی بود ولی با این تفاوت که همسرم نزدیک ۷ سال پیش منو دیده بود ازم خوشش اومده بود و ب صورت سنتی اومد خواستگاریم

منم دودل بودم ولی خب واقعا پشیمون نیستم شاید همسرای دوستام از همسرم سر تر پولدار تر باشن ولی ارامشی ک تو زندگیم رو دارم با هیچی عوض نمی کنم

ولی خب اینو در نظر بگیر ک بیشتر باهاش ارتباط برقرار بگیری ی چند جلسه دیگه بیرون برید شاید ی اخلاقی داره ک خوشت نیاد

من مورد دیدم طرف پولدار ولی واقعا اخلاق خوبی نداره

ببین عزیزم‌ما یه تصویری از همسر ایده المون تو ذهنمون داریم که بهش میگن تصویر هاله ای مثلا قدبلند باش ...

سلام خیلی خیلی ممنونم بابت راهنماییتون خیلی مفید و کاریردی بود واقعا این کمبود محبت تو دخترا میتونه مسیر زندگی رو عوض کنه من خودمم کمبود محبت دارم 

سلام میگم ک من پزشکم اون مهندس۲۶ من ۳۴ اونخانوادشم کمک مالی نکردن تا حالا بهش رو پای خودش بودهاز نظر ...

من فكر ميكنم كه يكم بهش زمان بده و زير نظر خانواده ها باهم اشنا بشيد. 

شايد جنتلمن بازياشو ديدي. اخلاقاي بهترشو ديدي. 

شايدم خداي نكرده بدي هاش رو شد. 

ولي زمان بدين بنظرم خوب باشه. 

ولي اينكه ميگي معتقد نيست مثه خودت من خوشم نيومد. ولي دليل بر ادم بد بودنش نميدونما. يه وقت سوء تفاهم پيش نياد عزيزم. نظر شخصيمو گفتم

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.