2777
2789
عنوان

سوال بانکی، میشه خواهشا بیاید؟

48 بازدید | 13 پست

سلام

من هنوز ۱۸ سالم کامل نشده، مجبورم هربار برم عابربانک از خونمونم خیلی دوره

کارت به اسممه ولی سیم نه چیکار میتونم بکنم؟

از طریق بانک باید پیگیری کنم؟ یا کلا کارت باید عوض شه؟

آجی منم سیمکارت به منش نبود رفت بانک بابام رفت یک برگه ای رو امضا زد دیگه الان اون خطی که داده به بانک پیامک میاد و...

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.میشه واسه ارامش دلم یدونه صلوات بفرستین🥺❤                                    من هنوزم سر اسمت قسم میخورم اما تو اسمم یادت نیس!🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیشه هر دفعه کلی تا برم عابربانک هیچ راهی نیست یعنی

برو از بانک سوال کن

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.میشه واسه ارامش دلم یدونه صلوات بفرستین🥺❤                                    من هنوزم سر اسمت قسم میخورم اما تو اسمم یادت نیس!🙂
واقعا؟

اره آجیم ۱۶ سالشه 

باید صبر کنید ۱۸سالتون تموم بشه و یه سیم‌کارت به اسم خودتون بگیرید 

اینترنتی هم زیاد خرید میکردم

مشکل اینه از طریق سایت ها مثل اسنپ دیجیکالا باسلام خرید میکنم اوکیه پرداخت میشه

اما از طریق همراه بانک امکانش نیست

بابات میتونه پست بانک هم بره یه سیم کارت رو که به نام خودشه به نام تو کنه .و از اون به بعد بری بانک حتی عابر هم بگیری با این خطت . 

بعد ۱۸ هم شدی میتونی بری این کارو کنی نیاز نیست ۱۸ سالت کامل بشه

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
بابات میتونه پست بانک هم بره یه سیم کارت رو که به نام خودشه به نام تو کنه .و از اون به بعد بری بانک ...

میتونه سیم کارت به نامم کنه؟

خودم قبلا یه سیم دانش اموزی داشتم همراه اول گمش کردم

اینترنتی هم زیاد خرید میکردم مشکل اینه از طریق سایت ها مثل اسنپ دیجیکالا باسلام خرید میکنم اوکیه پر ...

از طریق همراه بانک آره نمیشه 

ولی میشه شارژ یا بسته اینترنتی خرید کنید

از طریق همراه بانک آره نمیشه  ولی میشه شارژ یا بسته اینترنتی خرید کنید

درسته

اسنپ هم میتونم پرداخت کنم

پرداخت انلاین از طریق سایت ها امکانش هست

هر سایت فروشگاهی هم باشه میشه