2777
2789
عنوان

میشه دعا کنید برام

458 بازدید | 54 پست

که به آرامش و عافیت برسم اینقدر اذیت نشم در محل کارم؟

خدا شر اذیت کن‌ها رو از سر من کم کنه؟

خیلی خسته‌ام... خیلی

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

الّلهُـمَّ‌عَجِّــلْ‌لِوَلِیِّکَـــ الْفَـــرَج💚

ان شاءالله حال دلتون خوب و به خواستتون برسید🤲

لطفا برای ما هم دعا کنید.

ان شاءالله زودتر صاحب خونه و صاحب فرزند سالم و صالح بشیم.🙏

خدایا منتظر معجزه ام ❤️

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹الّلهُـمَّ‌عَجِّ ...

ممنونم. خدا خیرت بده

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
انشاالله

متشکرم

متشکرم

خاهش میکنم انشاالله درست میشه نگران نباشید

توجه   کاربر اقام ،توجه   با اجازه خانوم بچه های سایت  هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشی

هر کی دعا میکنه خدا دعاش کنه الهی

سلام از خدا براتون آرامش و سلامتی و یه دل خوش می‌خوام،دوست عزیز. 

بی زحمت میشه به این سوال من جواب بدین ، من با یه سرچ در مورد بیماری سلیاک به یه تاپیک از شما رسیدم ، می خواستم بپرسم که رژیم فاقد گلوتن برای شما باعث لاغری هم شده؟

پلنگ من دل مغرورم پرید و پنجه به خالی زد...
سلام از خدا براتون آرامش و سلامتی و یه دل خوش می‌خوام،دوست عزیز. بی زحمت میشه به این سوال من جواب بد ...

سلام. ممنون از دعای خیرت

نه برای من موجب لاغری نشد چون من لاغر شده بودم کمی. بلکه یکم پرتر شدم

ولی برخی که اضافه وزن داشتند رو من در همایش سلیاک دیدم که به من گفتند بعد از رعایت رژیم بدون گلوتن لاغر و متناسب شدیم.

سلام. ممنون از دعای خیرتنه برای من موجب لاغری نشد چون من لاغر شده بودم کمی. بلکه یکم پرتر شدمولی برخ ...

ان شالله همیشه سلامت باشید ، ممنون از پاسخگویی اون🌺

پلنگ من دل مغرورم پرید و پنجه به خالی زد...

عزیز دلم من دعام خیلی زود مگیره ولی فقط برای بقیه از ته دلم دعا کردم که گره مشکلت باز بشه ایشالله مهربونم 

منم التماس دعا دارم ازتون عزیزم🙏🥰

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی ...🙏⁦

عزیز دلم من دعام خیلی زود مگیره ولی فقط برای بقیه از ته دلم دعا کردم که گره مشکلت باز بشه ایشالله مه ...

ای جانم. خدا حفظت کنه. ممنونم که دعا کردی.

خدا قلبت رو روشن کنه

انشاالله خدا از شر آدم بدا حفاظتت کنه عزیزم

آخی چه مهربون و شیرین بیانی... ممنونم.