2777
2789
عنوان

جراحی بینی دکتر مجتبی ملکی‌ (تهران)

12388 بازدید | 24 پست

سلام دوستان عزیز

کسی تجربه جراحی پیش دکتر مجتبی ملکی رو داره؟

من وقت عمل دارم از عکسای اینستاگرامشون خیلی طبیعی هستند انتخاب کردم اما میخوام مطمئن بشم.

ممنون میشم راهنمایی ام کنید🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیشناسم دنبال دکتر خوبم

سایتشون رو‌ ببین من از اینستاگرام‌انتخاب کردم ویزیت هم شدم اما خیلی دلم می‌خواد یکی پیششون عمل کرده تایید کنه.

نمونه هایی که گذاشته طبیعی هستند.

من بین ایشون، زینلی، نوری و حسنانی شک داشتم

سایتشون رو‌ ببین من از اینستاگرام‌انتخاب کردم ویزیت هم شدم اما خیلی دلم می‌خواد یکی پیششون عمل کرده ...

کاراشونو از نزدیک ببین حالا من فعلا قصد ندارم ولی دارم میگردم پول دستم بیاد

خودشناسی DNA plus

من اون موقع ک قصد عمل داشتم ایشونو انتخاب کرده بودم .تو نینی سایت سرچ کردم یکی نوشته بود تازه عمل کردم و خیلی بد شده بینیم .بعد چند روز اومد گفت ی خورده ورمش خوابیده خیلی قشنگ شده با خیال راحت پیش دکتر ملکی عمل کنید

همدیگه رو نقولید دوست باشید باهم 🦄🌸                        ولی حالا که رفته چرا پا پس کشیدی این همه گل تو دنیا فقط تو یکی چیدی؟امروز رو بیخیال شو فردا یه روزه دیگست چشماتو باز کن اینجا ببین که عاشقی هست 🥰یه روزی به مامانم گفتم چرا بقیه فلان مدل زندگی میکنن و هزارتا غلط میکنن هیچیشون نمیشه ولی من نمیتونم اونجوری باشم؟؟تا میام یه غلطی کنم خدا میزنه پس کلم .مامانم گفت خدا چونکه دست تورو گرفته .گفتم نخواستم بابا دستمو ول کنه منم مثل اونا عشق و حال کنم ... و خدا دستمو ول کرد...زندگیم تقریبا شد مثل اونا ولی بد افتادم تو هچل ...دست و پا میزدم و زجه میزدم که خدایا دستمو بگیر ....و یهو یادم افتاد ک خودم بودم که به خدا قبلا گفتم دستمو ول کن نخواستم ... و دیدم که چقدر وحشتناکه دنیا بیرون از آغوش خدا...و انقدر التماس کردم که خدا دوباره دستمو گرفت و برگشتم به آغوشش...همه چی کامل حل نشده هنوز ولی من امیدوارم🤍
من اون موقع ک قصد عمل داشتم ایشونو انتخاب کرده بودم .تو نینی سایت سرچ کردم یکی نوشته بود تازه عمل کر ...

جدی؟ چقدر عالی ممنونم از اینکه جواب دادی من یکم نگرانم چون از نزدیک ندیدم. خودت هم پیش شون عمل کردی عزیزم؟

من با واسطه تعریفشون رو شنیدم روزی که مطب بودم یک خانمی گفت چند نفر از آشنایان همکارش با ایشون عمل کردند خیلی راضی بودند. 

جدی؟ چقدر عالی ممنونم از اینکه جواب دادی من یکم نگرانم چون از نزدیک ندیدم. خودت هم پیش شون عمل ...

نه من بینیمو عمل نکردم کلا..ولی انگاری ک کارشون خوبه .ولی برو مطب بیین 

همدیگه رو نقولید دوست باشید باهم 🦄🌸                        ولی حالا که رفته چرا پا پس کشیدی این همه گل تو دنیا فقط تو یکی چیدی؟امروز رو بیخیال شو فردا یه روزه دیگست چشماتو باز کن اینجا ببین که عاشقی هست 🥰یه روزی به مامانم گفتم چرا بقیه فلان مدل زندگی میکنن و هزارتا غلط میکنن هیچیشون نمیشه ولی من نمیتونم اونجوری باشم؟؟تا میام یه غلطی کنم خدا میزنه پس کلم .مامانم گفت خدا چونکه دست تورو گرفته .گفتم نخواستم بابا دستمو ول کنه منم مثل اونا عشق و حال کنم ... و خدا دستمو ول کرد...زندگیم تقریبا شد مثل اونا ولی بد افتادم تو هچل ...دست و پا میزدم و زجه میزدم که خدایا دستمو بگیر ....و یهو یادم افتاد ک خودم بودم که به خدا قبلا گفتم دستمو ول کن نخواستم ... و دیدم که چقدر وحشتناکه دنیا بیرون از آغوش خدا...و انقدر التماس کردم که خدا دوباره دستمو گرفت و برگشتم به آغوشش...همه چی کامل حل نشده هنوز ولی من امیدوارم🤍