چون زندگیا و عقاید مردم متفاوته خب هرکس یه نظری داره راجع به بچه
تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
خیلی عالیه خوب من تا قبل بچه داری عااالی بودم بااینکه بااومدن بچه ذره ای از عشقمون کم نشد ولی من ا ...
خب شما دچار افسردگی بعد از زایمان شدی و تا وقتی تلاش نکنی رفعش نکنی حل نمیشه باید بلافاصله از مشاور کمک میگرفتی. زندگی رو به خودت سخت نگیر از داشتن بچت لذت ببر. زود بزرگ میشه دلت واسه این روزاش تنگ میشه ها
مگه میشه این همه آدم افسردگی گرفتن خوب شدن برو پیش یه دکتر درست حسابی ببین اون بهت چی میگه. اینجوری فقط خودتو نابود میکنی