2777
2789
عنوان

چرا همچین شده؟!

242 بازدید | 17 پست

توی سایت یکی ناراحته بچه داره

یکی افسردس بچه دارنمیشه

یکی میگه چرا دوتا بچه

یکی میگه سه تا کمه

من خودم افسردگی گرفتم با بچه دارشدن مخالف بودم چون شوهرم دوس داشت اولین و اخرین رو بدنیااوردم اما الان حالم خرابع

چون زندگیا و عقاید مردم متفاوته خب هرکس یه نظری داره راجع به بچه 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا هر کسی از وضعیتی ک داره ناراضیه!!

من مجردم دوست دارن ازدواج کنم دوستان متاهل میگند ن ازدواج نکن مجردی خوبه!!

بعد یکی نیست بگه اگه متاهلی بده چرا طلاق نمیگیری چرا بچه داری میشی!!

درسته حرفم اینه هیچکی از جایگاهش راضی نیس

اگه بهت کمک میکنه گفتنش بذار بگم من خیلی راضیم😂

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
خیلی عالیه خوب من تا قبل بچه داری عااالی بودم بااینکه بااومدن بچه ذره ای از عشقمون کم نشد ولی من ا ...

خب شما دچار افسردگی بعد از زایمان شدی و تا وقتی تلاش نکنی رفعش نکنی حل نمیشه باید بلافاصله از مشاور کمک میگرفتی. زندگی رو به خودت سخت نگیر از داشتن بچت لذت ببر. زود بزرگ میشه دلت واسه این روزاش تنگ میشه ها

درمان نمیشه لعنتی هرچی قرص میخورم،،،،تلاشای هروزم،،،،

مگه میشه این همه آدم افسردگی گرفتن خوب شدن برو پیش یه دکتر درست حسابی ببین اون بهت چی میگه. اینجوری فقط خودتو نابود میکنی