2777
2789
عنوان

سوغاتی مادر شوهر وخواهرشوهرجانم از کربلا برای من

| مشاهده متن کامل بحث + 13781 بازدید | 299 پست

خدایی به ملت دستور میدین براتون چی سوغات بیارن😳مادر شوهر و خواهرشوهرت همسرت رو مجبور کرده بودن براشون پول بریزه یا برای خونشون خوراک بخره ؟مگه شما طلبکار مردم هستین وقتی انقدر چشمتون دنبال این چیزهاس ترو خدا هیچ هدیه ندین کمک هم نکنید بعدا به خاطر کادو و سوغاتی اعصاب خودتون و دیگران رو به هم نریزید

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز/میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم👑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداوکیلی من تاحالا سوغاتی خوب از کربلا ندیدم  همش چیزای زشت و بدرد نخور  ولی خب میتونست ...

یادش بخیر مادربزرگ خدا بیامرزم خیلی سال پیش برام یه دامن آورده بود از کربلا پاییناش سکه داشت چقد خوش حال شدم باهاش

دروغ نگم بهت عنوانو خوندم یجوری حسودی کردم بهت بلند بلند داشتم میخوندم به همسرم😂 میگفتم منم باشم جانم رو بلند میگم😂😂 

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
برا وام شیرینی میدن ؟ وسط اون ازدحام جمعیت اربعین بنظرت بازارها باز بودن ؟

بآزاری که برای لی شرت اشغال باز باشه برای خوبش هم هست نیست آدم سریع من میاد تو خیابون از اندونزی جنس هست تا بورلی هیلز .

سوغاتی خانواده شوهر هیچوقت استفاده نکردم همیشه میدادم به بقیه چون یا کوچیک‌بود یا رنگی بود که من بدم می اومد هیچی هم نمیگفتم خودشون می دیدن استفاده نمیکنم میفهمیدن

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

چرا گفتی کادوبرادخترم بیارحرفت زشت بوده  تو میگی ۲۵۰۰داده پس نیازی به کادو۲۰۰یا۴۰۰تومنی نداشتی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

لطفا کسایی که دنبال سوغاتیه معنوی واین جور چیزا هستن توو تاپیک من نیان 

عزیزم شوهر منم رفته بود اصلا از کربلا چیزی نتونستن بخرن فقط برای بچه های خواهرم و خواهرش کادو خریده بود برای من هیچی برای پسرم هم اومد از شهرمون خریده بود

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏
آفرین اینجا همه طرفدار عروسن ولی من طرفدار خانواده شوهر😂

اصلا بحث عروس و مادر شوهر نیست حتی اگر این مورد بین دو تا خواهر هم باشه زشته شوهر این خانوم دوست داشته به خواهر و مادرش تو راهی بده اگر میگفت این پول رو میدم برای زن و دخترم خرید کنید و اونها انجام ندادن بله حق با خانومه اما هدیه بوده خیلی زشته ادم هدیه بده بعد عین گشنه ها منتظر جبران باشه اصلا طرف با شما حال نکرده نخواسته کادو بده ملت بدهکار ما نیستن که این خانوم هم بهتر از این به بعد هیچ کاری انجام نده تا اینطور هم اعصابش خرد نشه

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز/میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم👑

به خاطر کمک همسرت انتظار داشتین؟ مادر و خواهرشوهرم رفتن کربلا قبل از اربعین وضع مالیشون هم کاملا خوبه همسرم نفری ۵ تومن بهشون داده بود 

پس چرا من اصلا انتظار سوغاتی نداشتم؟ یعنی باید میاوردن؟ من عجیبم یا شما؟