2777
2789
عنوان

سوغاتی مادر شوهر وخواهرشوهرجانم از کربلا برای من

| مشاهده متن کامل بحث + 13781 بازدید | 299 پست
مگه ما پولمون رو از سر راه اوردیم منو چی فرض کرده از پول ما برای اون یکی جاریم که جیجی باجیه پارچه م ...

خیلی زشته این حرفت یعنی چی گناه جاریت این وسط چیه؟ تو ام میخواستی جی جی باجی باشی یا حداقل مراقب کلامت باشی لابد به خاطر تندی زبونت مادرشوهر ت ازت خوشش نمیاد

خوب من ندیدم کسی برای گرفتن وام شیرینی بده؟؟ سمت شما رسمه شیرینی بدن؟؟ سوغاتی هم به نظرم چیزی نگو و ...

خب ۵۰ ملیون وام شوهرم یه هفته براش دویده این ور اون ور نمیتونست پنجاه تومنشو بده دست دختر من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا از اولش هم نباید میگفتی برای دخترم سوغات خوب بیارید، این چیزارو نباید بگی خودشون باید درک داشته باشن اگر هم بخوای به روشون بیاری دیگه بدتر، خودتم زیر سوال میری. خودت برای دخترت بهترین چیزها را بخر ولی از کسی انتظار نداشته باش

.                                                                  
به خاطر کمک همسرت انتظار داشتین؟ مادر و خواهرشوهرم رفتن کربلا قبل از اربعین وضع مالیشون هم کاملا خوب ...

نه ما پولمون رو از سر راه اوردیم کادو میدیم به این واون برن خرج کنن کیف کنن منم یه جفت خودم گوشواره نداشته باشم

به خاطر کمک همسرت انتظار داشتین؟ مادر و خواهرشوهرم رفتن کربلا قبل از اربعین وضع مالیشون هم کاملا خوب ...

درستش همینه عزیزم همسر شما بزرگی و سخاوتش رو نشون داده و شما طبع بلندت رو آدم وقتی هدیه میده خیلی زشته عین گدا گشنه ها بشینه طرف براش جبران کنه کار درست رو شما و همسرت انجام دادی آفرین

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز/میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم👑
😅😅 ضندگی حمینه دیگه مادرشوهر از عروث خوشش نمیاد خواهر شوهر اظ ظنداداش

این چه وضعش این همه غلط املای🥴🥴😵‍💫😵‍💫😵‍💫🤣

اصلا شوخیشم درست نیست.چشام دو دو میزنه

جان اون پسری که عاشقش هستین لایک نکنید😁😁
پس چرا از پول شوهرم خوشش میاد 

خودتو عصبانی نکن اگه حق با توعه دیگه دلیلی برا ناراحتی نیست اونا همین قدر درک و فهم شون رسیده همون تی شرت رو بیارن برا جاریتم پارچه مجلسی