2777
2789
عنوان

ترس کودک دوازده ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 67 پست

عزیزم منم بچه بودم میترسیدم ولی خب نه در این حد 

دلیلشم این بود تو کوچیکیم مامانم اینا منو میکردن تو انباری درو روم قفل میکردن .

خلاصه حواستون به رفتاراتون باشه شاید کاری کردید ،ولی بهترین راه اینه برین پیش تراپیست

فیلم ترسناک

همین کالاف همچین عادی هم نیست ترسناکه

نذارید دیگه بازی کنه ببریدش پیش مشاور

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳تا ۱۲ساله دارم.‌دو دختر و یک پسر.

پسرم تا۱۱سالگی از تاریکی میترسید، یکسالی هست شکر خدا اوکی شده و هیچ ترسی نداره دیگه.  روانشناس هم بردم یه دوره ارام بخش خورده

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
توضیح بدید

همیشه تو خواب بلند میشد راه میرفت و انگار به کسی میگفت نزدیک من نشو داد میزد بیدارش میکردیم میگفت یک پیر زنی هست از اتاقم میاد سمت من  کلافه شدیم برای کل خانواده حرز امام جواد گرفتیم روی پوست آهو الان خیلی وقته دیگه خوابی نمیبینه 

اره دیگه فیلم میدید هی میگفتیم مناسب سنت نیس گوش نمیکرد. دوستاشم حرف جن زدن

همون دیگه اثرات اون فیلم هاست...اون روز مدرسه پسرم که رفتم میگفت خواهش میکنم نزارید بچه هاتون گوشی دست بگیرن هرفیلمی نگاه کنن...متاسفانه این گوشی ها پدرملت درآوردن...دیگه نزار ببینه کم کم خوب میشه

۳تا ۱۲ساله دارم.‌دو دختر و یک پسر.پسرم تا۱۱سالگی از تاریکی میترسید، یکسالی هست شکر خدا اوکی شده و هی ...

یعنی دارو دادی به فرزندت؟ خیلی نگرانم نمیخام به دارو بکشه

اصلا خرافات نیست.خودمون چندبار نتیجه دیدیم.شماباورنکن

خرافه است

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

حل میشه؟ روانشناس وقت گرفتم ببرمش. البته خودمم بچگی اینجوری بودم هنوزم پس ذهنم ترس هست ولی خیلی بهتر ...

اره عزیزم چرا حل نشه؟اصلا نذار فیلم و بازی ترسناک ببینه.بگو ترس دوباره میاد سراغت.