2777
2789

خانوما شما اگه بفهمید کسی براتون دعا نوشته چیکارش میکنید؟ یعنی بهترین کار چیه 

۱ از جای دیگه که ضعف داره نیشش بزنم  یکم خالی شم 

۲ برم بیرنم بهش

۳ سرد شم باهاش و قطع رابطه کنم 

یکی از اشناهامون گفته تاپیک بزنم راهنماییش کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه باچشم خودش دیده که دعا داده.برین اما اگه با حرفای دعانویس ها یا زبون یکی دیگه شنیده..فاصله بگیره ازش

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

خونشونو عوض کردن ادرس خونشونو محل کارشو نداره فامیلم نیست یه دوست خانوادگی بوده

پس دیگه بسپارش به خدا .بخای دنبالش بری ممکنه بره دعای بدتری بگیره.بعضیا وجدان ندارن

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
خب چه فرقی داره هر دو بی‌شعور بودن دیگه

اخه هرکاری کنی فامیلو نمیشه کامل قطع رابطه کرد برای همین احمتال اینکه طرف عصبی بشه دعای بدتر بنویسه هست ولی دوست راحت میتونی دکمشو بزنی ضمن اینکه ادرس خونه اینارم نداره