سلام دوستان لطف میکنین ذکر یا سوره ای یا آیه ای برای درمان بیماری روحی شدید و افسردگی شدید بگین. افسردگی و کسالت روحی امونم رو بریده. یه جواریی ارثیه. با قرص و این چیزها نتیجه نگرفتم.
با صلوات و آیة الکرسی و ذکر موافقم عزیزم خیلی آروم میکنه ؛ افسردگی و باید از ریشه درمان کنی ؛ من با دارو بعد از ی ماه بهترم الان ؛ شدیدا حالم بد بود ؛ تبدیل شده بود ب حمله پنیک ؛ شما چند وقت دارو مصرف کردی ک نتیجه نگرفتی ؟
با صلوات و آیة الکرسی و ذکر موافقم عزیزم خیلی آروم میکنه ؛ افسردگی و باید از ریشه درمان کنی ؛ من با ...
عزیزم من اصلا نتونستم دوره رو تموم کنم با بعضی داروها به شدت افت قند میگرفتم طوری که میخواستم بمیرم و بعضی دیگه به حدی خواب آور بودن که تمام روز خواب بودم به همین خاطر نمیتونستم ادامه بدم. مشکل من ژنتیکیه تو خونواده مون هست. خشم و پرخاشگری شدید و غم و اندوه و الان هم افسردگی شدید طوری که کارهای روزانه ام رو به سختی انجام میدم
عزیزم من اصلا نتونستم دوره رو تموم کنم با بعضی داروها به شدت افت قند میگرفتم طوری که میخواستم بمیرم ...
ببین من تا همین ی هفته پیش حالم بد بود ؛ دقیقا افت قند ؛ کاهش اشتها ؛ بی رمق ؛ گیج و منگ ؛ یهو خوب شدم ؛ کاش عوارض قرص و تحمل کنی یهو خوب میشی ؛ قول میدم بهت
قربونت برم ؛ افسردگی ذره ذره آدم و آب میکنه ؛ سعی کن ی ماه اول درمان تنها نباشی ؛ قول میدم خوب میشی ...
انشالله عزیزم. حتما سعیم رومیکنم. یادم نیست عزیز دلم چون چند سال پیش بود فقط سیتالوپرام و فلوکستین رو یادمه. با فلوکستین افت قند شدید داشتم و با سیتالوپرام خواب زیاد ولی قرص های دیگه یادم نیست که چی بود. البته من کلا آدم تنهایی هستم فقط خودم و همسرم هستیم. خانواده ام توی یه شهر دیگن و خانواده شوهرم هم باهامون خوب نیستن. فقط با چندتا دوست در ارتباطم. خانواده خودم هم اگه پیشم هم بودن خیلی نمیشه باهشون در ارتباط بود دوستشون دارم ولی کنارشون آرامش ندارم ولی خیلی دلم پیششونه یعنی دلم میخواد هیچ مشکلی نداشته باشن و در آرامش باشن. وقتی دلم میگیره نمیدونم کجا برم....
انشالله عزیزم. حتما سعیم رومیکنم. یادم نیست عزیز دلم چون چند سال پیش بود فقط سیتالوپرام و فلوکستین ر ...
منم الان سیتالوپرام میخورم ؛ منم ی سره دراز کش بودم ولی خواب نداشتم ؛ بی حال بودم کلا ؛ بی انرژی ؛ عوارض قرص ؛ من ی بار درمان و ول کردم ؛ این دفعه فقط میخوردم قرص و بدون فکر ؛ سریع میخوردم ک نتونم مردد شم تو مصرفش ؛ ادامه بده فقط ؛ افسردگی هر روز خودشو ی مدل نشون میده ؛ فقط ب فکر این باش ک ی ماه بعدش خوب میشی ؛ برو دکتر حتما ؛ من حتی همسرمم نمیدونست قرص مصرف میکنم ؛ با اون عوارض قرص و ی بچه ۲ و نیم ساله ؛ ی جون از جونام کم شد تا ب اینجا رسیدم 🥺
یعنی شما فقط سیتالوپرام میخوری تنهایی؟ هیچ قرص دیگه ای نمیخوری عزیزم؟
ن فقط سیتالوپرام ؛ کلونازپامم داد ؛ ی چند روزی ی چهارم خوردم دیگه نخوردم ؛ چون گفت فقط وقتی استرس داری بخور ؛ الان فقط سیتالوپرام میخورم ؛ اوایل چون بدن عادت نداره و برون ریزی میکنه حالت بد میشه ؛ دکتر قرص و با چ مقداری واست شروع کرد ؟
اره ب منم ی هفته ی چهارم ؛ ی هفته نصف ؛ ی هفته سه چهارم ؛ دیگه کامل ؛ وقتی کامل شد حالم بهتر شد ؛ همیشه ام روز دومی ک دوز و تغییر میدادم حالم خیلی بد میشد