2777
2789
عنوان

معجزه ای برای درمان بیماری روحی و افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 101221 بازدید | 82 پست
آخه میگن ذکر سنگینیه ممکن حال آدم بدتر بشه. چه جوری باید بگم؟ چندتا در روز؟

یه عبارت داره فستاجناه و ... ینی ادامه این هست میگن با اون بگین تو نت سرچ کن کاملش رو میاره 

حتما انجام میدم مرسی از لطفت عزیزم

🌹

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن فقط سیتالوپرام ؛ کلونازپامم داد ؛ ی چند روزی ی چهارم خوردم دیگه نخوردم ؛ چون گفت فقط وقتی استرس دا ...

منم دیروز مجدد دکتر

یکی اس سیتارو داد همون ستالوپرام هس

یکی هم اسمشو فراموش کردم

شکرگزاری رو شروع کن

یه دفتر بردار هر شب یا روز چیزایی که داری رو بنویس و بگو خدایا ممنونم

مثلا حتی لبخند مادرتون یا هر چی

دوم اینکه ذهن رو کنترل کنید که فقط در لحظه حال باشین

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

nnb
تعداد پست: 9

بچه ها فقط نماز خوندن و عاشق خدا بودن از افسردگی و اضطراب نجاتتون میده چون آدم بلاخره اضطراب از یچیزی داره ک افسرده میشه مثلا ترس از مرگ ..چون ما نماز نمیخونیم فکر می‌کنیم عاقبت بدی داریم ینی حتی نخایم فکر کنیم ذاتی این حس رو داریم که نماز خوندن قلبا هم آرامش میده هم خیالتون رو از مرگ راحت میکنه ک جایگاه خوبی دارید بعد مرگ هم ...مثلا من یه مدت میترسیدم بمیرم بچه هام تنها چجوری زندگی کنن و شبا تنگی نفس شدید میگرفتم و حالم خراب میشد ..بعد نماز خوندن همش تو فکرم میگفتم خدا بچه هامو آفریده و چ من باشم چ نباشم مواظبشون هست و کلا همه مشکلاتم حل شد .مثل یه بچه ای ک تو بغل مادرش آرامش میگیره و دلش قرص میشه نماز بخونید از ته قلبتون خودتون رو تو بغل آفریدگارتون تصور کنید و اونموقع می‌فهمید از هیچی نباید بترسید یه مدت ک نماز بخونید انقدر قلبتون آروم میشه ک اصلا نماز رو تکلیف نمیدونید وب چشم درمان بهش نگاه میکنید