2777
2789

همو صدا کرد 

وگرنع میدونستم توام مثل من منتظر عشقی 

منم مثل تو ناامید بودم 

تو رفتی و خواستی اتیش عشقت رو تو دلم بزاری و من دلم زنده به عشقت بمونع و با رویات سپری کنم 

الان با روحت زندگی میکنم 

کاش منم با خودت میبردی 

عجیببب حس بین منو تو عشق بود 

نجابت 

پاکی 

بی هوس 

پراسترس  دلهره 

با تو انگار تو بهشتم باتو .....

اره منو اسیرعشق کردی 

ولی کاش بیشترمیدیدمت

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به پیمان برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازدهم آبان ماه 1404 روزی بود که با دلتنگی ،پیمان رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو هر تایپیک که چشمم به امضات افتاد خیلی ناراحت شدم 

روحش شاد 

خدا به شما هم صبر بده

باباجونم بیا و مردانگی کن یه بار دیگه اسممو صدا بزن😭فدای دل پر دردت برم بابا😭💔میشه برا بابام صلوات بفرستید رفته پیش خدا😭💔

چندسالتونه؟

چ فرقی داره

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به پیمان برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازدهم آبان ماه 1404 روزی بود که با دلتنگی ،پیمان رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

من تو هر تایپیک که چشمم به امضات افتاد خیلی ناراحت شدم روحش شاد خدا به شما هم صبر بده

خدا پدرتو بیامرززه اگ چیزی ننوبسم دق میکنم ببخشید همه جا هستم

خدا پدرتو بیامرززه اگ چیزی ننوبسم دق میکنم ببخشید همه جا هستم

ممنون عزیزم

نه چه اشکالی داره 

خوبه که سعی میکنی خودتو سرگرم کنی😘😘

باباجونم بیا و مردانگی کن یه بار دیگه اسممو صدا بزن😭فدای دل پر دردت برم بابا😭💔میشه برا بابام صلوات بفرستید رفته پیش خدا😭💔

روحش شاد عزیزم خدا بهت صبر بده چه قدر با خوندن امضات ناراحت شدم 🖤

😭😭😭هرروزززز گریههه خستممم 

هرروز میشمرم نبودشو

😭😭😭هرروزززز گریههه خستممم هرروز میشمرم نبودشو

عزیزدلم گوش دادن قرآن و صوت قرآن خیلی می‌تونه کمکت کنه 

بمیرم برای دلت دختر

بغضم درومد تو یه نفر تو این سایت خیلی برای متفاوت تر بودی از همه 🩷

امیدوارم بتونی با سوگواری کردن روحت رو آروم کنی

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊

اگه بخوای من میتونم باهات تلفنی حرف بزنم البته اگه دلت میخواد و حوصله داری تو هم مثل خواهر خودمی

تو منویادته

تو منویادته

آره یادمه سال پیش حرف زدیم 

شب یلدا اولین بار بود 

حتی یادمه همه چیزایی رو که گفتی خیلی دقیق و مو به مو اتفاق افتاد 

اون شبی که برای اولین بار حرف زدیم هم خونه خاله بزرگم بودم 

بهمن ماه 

دیگه به بعدش هر چی خواهش کردم جواب ندادی 😅

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊