2777
2789
عنوان

معجزه ای برای درمان بیماری روحی و افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 100895 بازدید | 82 پست
من طبع گرمم ولی افسردگی  دارم اصولا خوراکی وخوردن ارومم میکنه تز گرمیجات خرما وچیزهای شیرین ...

افسردگی هزارتا دلیل ممکنه داشته باشه یکیش طبع سرده

آره بابا خوراکی خوردن کلا تو هر شرایطی آدمو آروم میکنه 😂

God؛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورزش کن انقدر که خسته بشی ...کار کن ..اگر توانایی داری به دیگران کمک کن ...وسعی کن واژه افسردگی رو از ذهنت پاک کنی ..زندگی یه شوخی بیشتر نیست ..خیلی کوتاه ..در لحظه زندگی کن واگر پدر و مادر داری ساعتها در کنارشون باش و لذت ببر ...برای تمام داشته هات شکر گذار خدای مهربان باش ..من خودم سالهاست با این بیماری دستو پنجه نرم میکنم 

افسردگی هزارتا دلیل ممکنه داشته باشه یکیش طبع سرده آره بابا خوراکی خوردن کلا تو هر شرایطی آدمو آروم ...

نمی دونم مجدد دو تا دارو گرفتم

بخورم یا نخورم

چون یک سال  ودوماه چند تا دارو میخوردم درروز

وبعدش ۷ماه ترک کردم

والان مجدد دکتر ودارو گرفتم

دوتا قرص

نمی دونم مجدد دو تا دارو گرفتم بخورم یا نخورم چون یک سال  ودوماه چند تا دارو میخوردم درروز و ...

منم دارو داد دکتر بهم ولی راستش نخوردم 

احساس میکردم حالم وابسته شده به اونا بخورم خوبم نخورم نه ...

سعی کردم با چیزای دیگه حالمو بهتر کنم

ایشالا حالت خوب شه افسردگی خیلی بده 🥲

God؛

ورزش کن انقدر که خسته بشی ...کار کن ..اگر توانایی داری به دیگران کمک کن ...وسعی کن واژه افسردگی رو ا ...

عزیز دلم چقدر حس خوب تو متن شما هست. حتما سعی میکنم انجام بدم. کاش بتونم کاش بتونم 

توکل به خدا

حسبی الله