2777
2789
عنوان

تشخیص خساست خواستگار!

2696 بازدید | 20 پست

خانوما کسی میتونه کمکم کنه

یک خواستگار دارم کارمنده اداره دولتیه میخوام بدونم چقدر خسیسه یا دست و دل بازه این خیلی نگرانم کرده

جلسه اول برای آشنایی و معارفه چیزی نیاوردن 

جلسه‌ دوم رفتیم کافه خوب خرج کرد مثلا چیزی علاوه بر سفارش من واسم سفارش داد

بعد واسه جلسه سوم گفت دیگه بریم پارک من یکم بهم برخورد دیگه انتظار کافه نداشتم ولی لازم نبود بگه 

جلسات بعدی هم آبمیوه شيشه ای عالیس با کیک تاینی یا آبمیوه پاکتی همیشه میخریدبدون اینکه بگم حتی گفتن لازم نیست خرج کنه ولی خرید به هر حال

جلسه دیگه ای که خانوادگی اومدن یک جعبه شیرینی مثل کیک پای سیب آوردن نه چندان شیک

جلسه‌ آخری که رفته بودیم گفت در آینده بیشتر کافه و سینما اینا میریم ولی گفت من حقوقم کمه 6 تومنه قسط ماشین میدم و اینا... بعدم گفت نمیتونم طلا بخرم حالا نگرانم واقعا نداره یا خسیسه شما میتونید تشخیص بدید 🤔

نداشتنش قابل قبوله ولی خساست نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم منطقی بوده ولی در کل اگر شما به کلاس کار اهمیت میدی قطعا ایشون اهمیت نمیده وگرنه ما هیچوقت دست خالی جایی نمیریم خصوصا بار اول 

قطعا از این نظرات با هم اختلاف نظر خواهید داشت اگر برات مهمه بیشتر فکر کن

بیشتر باهاش معاشرت کن تا اخلاقش دستت بیاد

زود عقد نکن، مثلا طولش بده برسه به یک مناسبت

مثل تولد یا روز زن، ببین چکار میکنه؟

مردها اونجاها خودشون نشون میدن

برام هیچ حسی شبیه تو نیست❤

عزیزم حقوق کارمندجماعت کمه 

خودت باید تصمیم بگیری

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

شاید باور نکنید من با کسی آشنا شدم حدود ۳ هفته طول کشید بعد یه شب اومدن که شیربها و مهریه و ... تعیین کنیم همون شب فهمیدیم خسیسن و هیچکاری برای عروس نمی‌خوان بکنن.. بهم زدیم

✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫
شاید باور نکنید من با کسی آشنا شدم حدود ۳ هفته طول کشید بعد یه شب اومدن که شیربها و مهریه و ... تعیی ...

خوش به حالت که فهمیدی شوهرمن دوسال خواستگارم بودهروقت میومد خواستگاری دست پرولی الان انقدرخسیسه که زندگی روبرای منوبچه هام جهنم کرده😔

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

نه اتفاقا خیلی خوبه که با حقوق کم خرج میکنه واست 

نداره وگرنه خسیس نیس 

من یه دوس پسر داشتم ماهی۵۰ ملیون کمتر در آمدش نبود ولی حتی آب معدنی هم بزور میخرید اصلا از در کافه رد نمیشد خسیس به این میگن