2777
2789
عنوان

تشخیص خساست خواستگار!

| مشاهده متن کامل بحث + 2706 بازدید | 20 پست
آخه اخلاقی اوکیه 😁 نمیتونم راحت ردش کنم شاید هشت جلسه حرف زدیم

اسی باورکن خسیس بودن شوهرازهرچیزی بده راضی بودم لایه کسی ازدواج میکرد معلول بود ولی خسیس نبود دارم تو زندگی روزی هزاربارمیمیرم وزنده میشم خواهشاً خیلی حواست باشه 

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
با این چند جلسه که نمیشه فهمید اما به نظر خسیس نمیاد فقط پول نداره ۶ تومن در حالی که ازش قسط هم کم ...

من اخلاقش و شخصیتش پسندیدم خیلی با ادبه ولی من پدر خودم کارمنده بنظرم تو این اوضاع خیلی تلاش کرده تا همین جا رسیده 😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی باورکن خسیس بودن شوهرازهرچیزی بده راضی بودم لایه کسی ازدواج میکرد معلول بود ولی خسیس نبود دارم ت ...

چطور بفهمم واقعا منم نظرم همینه معلول باشه ولی آدم باشه

شاید باور نکنید من با کسی آشنا شدم حدود ۳ هفته طول کشید بعد یه شب اومدن که شیربها و مهریه و ... تعیی ...

منم ه ببینم اینجوری همین کار میکنم ولی من کلا توقع خاصی ندارم الان یک ماه از آشنایی میگذره

منم با شوهرم و مادرم دیروز نهار رفتیم بیرون بعد شوهرم کلا سه سیخ جیگر و یه سیخ بال سفارش داد بنده خدا جیگرکیه نمیدونست چطوری تقسیم کنه تو بشقابا . به نظر شما شوهرم خسیسه اینم بگم عقدیم هنوز🤔