2777
2789

سلام دوستان نتایج اومد و من.دانشگاه فرهنگیان قبول شدم یه سوال داشتم ازتون من معدل دیپلمم رو به جای ۱۹/۱۴ صدم ۱۹/۲۴ وارد کردم و معدل کتبیم رو اشتباه وارد کردم ولی سوابق تحصیلیم کاملاا درسته میخواستم ببینم ممکنه به خاطر این اشتباه قبولی من لغو بشه آخه من شنیدم فقط برای کسایی که برر اساس سوابق تحصیلی انتخاب رشته کرده باشن معدل مهمه خواهش میکنم جواب بدید خیلی نگرانم💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه 

یکم راهنمایی میکنی که برای فرهنگیان چه کتاب هایی خوبه 

یا چه کلاسایی

من حسینی شده دست امام حسنم 🥰 زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، اومادرمی‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!       
مبارکه  یکم راهنمایی میکنی که برای فرهنگیان چه کتاب هایی خوبه  یا چه کلاسایی

عزیزم امسال سال چهارم من بود رشتمم انسانی بود منطقه یک تراز ۸۴۰۰ رتبه ۲۷۰۰ مشاور نداشتم آزمون خاصی ام شرکت نکردم ساعت مطالعم روزی ۶ ساعت بود 

عزیزم امسال سال چهارم من بود رشتمم انسانی بود منطقه یک تراز ۸۴۰۰ رتبه ۲۷۰۰ مشاور نداشتم آزمون خاصی ا ...

کتاب کمک درسی چی داشتی 

درصدات چطور بود؟ 

خیلی خوبه ۶ ساعت مطالعه و این رتبه 

کلا نکته ای میدونی که بگی چمیدونم مثلا چه درسی رو باید تقویت کرد کدوم کلاس رو رفت و... 

من حسینی شده دست امام حسنم 🥰 زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، اومادرمی‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!