2777
2789
عنوان

زردی نوزاد بیااااین

342 بازدید | 10 پست

دوستان سلام ظهرتون بخیز

کسی برای زردی نوزادش کپسول فنوفیبرات داده؟ سوال دارم

تنها کسی که نگاهش کردم |تو| بودی من بقیه رو فقط میبینم . . 🌙♥️                                                                      

سلام ببخشید مزاحمتون شدم 

راستش از تاپیکتون فهمیدم مادر هستین 

پس هم سنتون از من بیشتر و ازداج کردین 

میشه منو مثل برادرتون بدونید و چند دقیقه راهنماییم کنید لطفا🙏🏼

نمیخوام تاپیک بزنم بگم زندگیم رو بریزم تو سایت 

لطفا برام خواهری من🥺😔🙏🏼

دانشجو پرستاری_خوشحال میشم سوالی داشتین راهنمایی کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه قرص فنوباربیتال دادن

چند روز دادین؟عوارض نداشت؟زردیش برطرف شد عزیزم؟

دکتر منم گفت قرص نده 

من ختنه کردم بعد ۲ماه درست شد

همه راه ها رو رفتم

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
خانم لطفا🙏🏼😔

چیشده؟

متولد ۸۰؟

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

من تابحال نشنیدم قرص بدن ب بچه 🤔فقط شنیدم ک میگن ب بچه زیاد شیر بدین تا ادرار و مدفوع کنه ک دفع بشه از معده اش.و اینکه زیر نور مهتابی میزارن .و اینکه زیاد هس ببرین دکتر ک تو دستگاه بزارن.....سرخود دارویی ندین ک خدایی ناکرده مشکلی پیش بیاد اونوقت تااخر عمر پشیمون هستی

من تابحال نشنیدم قرص بدن ب بچه 🤔فقط شنیدم ک میگن ب بچه زیاد شیر بدین تا ادرار و مدفوع کنه ک دفع بشه ...

سرخود نمیدم دکتر تجویز کرده 

ولی سرچ کردم انگار داروی تشنجه 😩