2777
2789

بخاطر اینکه تند میرفت منم بار سنگین بود مامانمم پادرد داشت بهش نرسیدیم 

بعد که اومد پیدامون کرد تو جمعیت کتفمو چنگ محکم زد منو تو خیابون میکشوند که الان حس میکنم دستم از جا در میره انقدر سیاه شده

بعد‌مامان بیچارم که تازه سرطانش مراحل درمانش تموم شده این صحنه وحشتناکو دید( تاحالا فکر میکرد ما خیلی خوبیم ) تو خیابون شوک شد و شروع به فریاد و جیغ و گریه کرد و نفسش بند اومد تا شوهرم ولم کرد 

انقدر براش ناراحتم که چرا این صحنه رو دید بعد خیلی گریه کرد خیلی خیلی جیگرش سوخت میدونم دیگه خیالش از بابت من خونه 

خیلی خیلی خیلی خیلی برا مادرم ناراحتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای حستو درک میکنم مادرمنم خیلی خیالش راحت بودولی مریض شدم شوهرم انقدرغور زد و گفت حقته حقته ک اینجوری شدی که مادرم همش گریه میکنه خیلی خوب شده بود اونم نریضه من همش غصه میخورم ک چراواسه من ناراحته😭😭دقیقادرکت میکنم

💔🖤

ابجی جان منم مثل تو بودم حتی بااینکه تازه پنج ماهه سقط کرده بودم شوهرم منو زد جلو همسایه ها آبروم رفت . ولی باصبر درستش کردم ولی نمیدونم از پریشب که رفتیم خونه خواهرشوهرم که جاریم اونجا بود دعوامون شده خیلی شدید جوری که امروز زد منو شوهرم. 

خیلی عذرمیخوام شما شخصیت و ابرو ندارید ؟ که با این بی ابروها ازدواج میکنید؟  خواهشا واکنش جدی ...

حالا میان بهت میگن وای به شوخرش بدبینش نکن اول اخر فقط شوخرش براش میمونه عزیزم بینشون شکاف ایجاد نکن شوخرش لابد یه صلاحی میدونسته !!!!!!

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 
خیلی عذرمیخوام شما شخصیت و ابرو ندارید ؟ که با این بی ابروها ازدواج میکنید؟  خواهشا واکنش جدی ...

اولش فرشته بود مشاور ازدواج رفتم اساسی چند ماه دنبالم بود اصرار به خانوادم داشت ... 

همیشه این اخلاق گند رو داره یا بار اولش بوده؟

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!