2777
2789
عنوان

چند روز پیش شوهرم‌تو خیابون جلو مادرم‌کتکم زد ...

| مشاهده متن کامل بحث + 2204 بازدید | 77 پست
اونکه میگه من پیامبر بودم شماها بدم کردین من عالی و بی نقص!

بگو اگر پیامبر بودی اخلاقت عوض نمیشد ،اگرم کسی بهت بدی میکرد با مهربونی شرمنده اش می کردی

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو اگر پیامبر بودی اخلاقت عوض نمیشد ،اگرم کسی بهت بدی میکرد با مهربونی شرمنده اش می کردی

ببین باورت میشه بخاطر مادرم مردم اون گلوله های اشکشو دیدم جیگرم کباب شد حالم خوب نیست

[QUOTE=252945330]تسلیت میگم از امروز به بعد دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره بهت میگم چقدر تحقیرت میکنه سر این موض ...[/QUOT

اره ابجی منتظرموندم 😭اونروز بخاطرکمردردم رفتیم دکترکه دکتره گفت پوکی استخوان داری ازهمون روزهی بهم میگه تواین سن پوکی استخوان گرفتی چون ازبچگی تقویت نشدی هیچی توخونتون نبوده بخوری چون میدونه وضع مالی خانوادم بده انقدرتحقیرم میکنه فقط بخاطربچه هامه که خودموخلاص نمیکنم

وزن اولیه ۷۸وزن فعلی ۶۲وزن هدف ۵۷
چند مدته ازدواج کردین؟ از چه چیزایی عصبی میشه؟

مثلا من قبل ازدواج حجاب‌کامل نداشتم هزار باهاش اتمام حجت کردم من همینم بعدا اذیتم نکنی گفت چشممم

الانم منو محجبه اجباری کرده اما تایکم موهام میزنه بیرون قهر میکنه اوقاتمو تلخ میکنه 

یا تا هر میشه قهر میکنه و میره و بعد عصبانی میشه

چون به چیزی که میخوان میرسن یک  دومیشم اینه خیلیی از خانومای ایرانی عزت نفس ندارن و مردا اینو ...

نمیدونم بخدا من اطرافم واقعا فقط یه مورد دیدم کا بد بوده اونم از اولش همونجوری بوده ندیدم کسی یهو انقدر عوض بشه

خیلی عذرمیخوام شما شخصیت و ابرو ندارید ؟ که با این بی ابروها ازدواج میکنید؟  خواهشا واکنش جدی ...

احسنت

زندگی کردن💟....با کسی که قدرتان را نمیداند و نمیتواند خوبی ها و ارزش هایتان را ببیند👍وفاداری نیست رفیق....حماقت است👍
[QUOTE=252945330]تسلیت میگم از امروز به بعد دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره بهت میگم چقدر تحقیرت ...

اخ اخ به من انقدر میگه تو بی ریشه ای بی اصالتی باید عین بابات کتکت بزنم تا بخوابی و هزار تا حرف خراب

ما بی ابرو ترینیم میدونم

خدانکنه عزیزم

اماوقتی شوهرت اینجوره چرا جدا نمیشی تمومش کن

زندگی کردن💟....با کسی که قدرتان را نمیداند و نمیتواند خوبی ها و ارزش هایتان را ببیند👍وفاداری نیست رفیق....حماقت است👍
نمیدونم بخدا من اطرافم واقعا فقط یه مورد دیدم کا بد بوده اونم از اولش همونجوری بوده ندیدم کسی یهو ان ...

اخه عزیزم ادم یه روز فیلم بازی کنه دو روز فیلم بازی کنه اکثرا تو سایت ازدواج سنتی دارن یه روز خواستگاری میبینن همو و بعدشم عقد ادم میره میاد مسافرت میره تو جمع دوستاش میره خرید میره باهاش خودشو کامل طرف نشون میده

نمیدونم بخدا من اطرافم واقعا فقط یه مورد دیدم کا بد بوده اونم از اولش همونجوری بوده ندیدم کسی یهو ان ...

خیلی جالبه بابای خوبی ندارم

دید بابام خوب نیست 

پنهان‌ شدنی نبود 

الان انقدر بابامو میزنه تو سرم از اون یاد گرفته  کتکم بزنه

ولی یه چیز جالب بهت بگم ژوان جان 

بابام که رو بدنم میفتاد به کتک و گاز و مو کشیدن انقدر سفت فشار نمیداد انگار جلو خودشو میگرفت

ولی شوهرم جوری بدنمو فشار میده یا موهامو میکشه بنده دلم پاره میشه همش یاد بابام میفتادم که اون ذره ای هم شده منو دوست داشت... دلم‌حتی برا بابامم تنگ میشه