2777
2789
عنوان

چند روز پیش شوهرم‌تو خیابون جلو مادرم‌کتکم زد ...

| مشاهده متن کامل بحث + 2204 بازدید | 77 پست
جگرم برا مادرم کباب شد مردم دورمون جمع شدن نفسش فالا نمیومد فرصت و توان واکنش نبود دستمو زیر دستاش ا ...

الهی به حق این روزای عزیز ایشالا مادرتون به سلامتی کامل برسن وخدا شفاشون بده .

به شوهر آشغال تر از شوهر منم بگو حداقل برای ارامش مادتونم شده پیش اون از این کارها نکنه .خود واقعی شو پیش مادرتون نشون ندن .خدا شوهرتو لعنت کنه .مادرتونم ایشالا شفا پیدا کنه.

یک‌چیزی بهت بگم  مردها (بیشتر شون ) به محض اینکه بفهمن زن تحت هر شرایطی پای زندگی میمونه ، اسب ...

خانواده ام سر جریان ازدواجم باهام قهر کردن چند بار با شوهرم بحثم شد خوب داشت برای خودش میتازوند یه بار برگشتم گفتم ببین خانواده ام منو با تو نمیخوان تنها که باشم میخوانم اما اگر 1درصد نخوانم مهم نیست کار میکنم اما منت نمیکشم .شوهر اسی واقعا ضعیف کشی میکنه اما مطمئنم اسی یه دوری قوی میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان