2777
2789
عنوان

فیلر صورت برای رفع چروک

258 بازدید | 9 پست

میخوام صورتمو فیلر بزنم .۲۸ نوبت دکتر دارم 

حالا برم واسه مشاوره ببینم اون چی پیشنهاد میده 

ی پزشک خیلی مطرح و کار درست 

فقط میخوام بدونم درد داره زدن سوزن یا ن فوبیا دارم ...

یه سر تو اینستا کنید فیلماش هست. ببینید. خوب بیحس میکنن ولی سوزنه دیگه.

ولی شما مگه چند سالتونه که برای رفع چروک میرید؟

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

چند سالتونه؟

من ۴۰ سالمه تازه مبخوام خط خنده بزنم و ی کم گونه هام شل شده 

نمیدونم چکار کنم

اونایی ک نخ انداختن میگن زود مبوفته خوب نیس 

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالتونه؟ من ۴۰ سالمه تازه مبخوام خط خنده بزنم و ی کم گونه هام شل شده  نمیدونم چکار کنم & ...

۳۵...واسه پیشونیم میرم 

یکم زیر چشمم 

این دکتره خودش مشاوره میده .نیاز نباشه نمیزنه

یه سر تو اینستا کنید فیلماش هست. ببینید. خوب بیحس میکنن ولی سوزنه دیگه. ولی شما مگه چند سالتونه که ...

۳۵....

از قیمتهاش اطلاع داری 

والا با منشی گ حرف زدم گفت ۳۵۰۰ ب بالا ...یعنی چقدر میشه ...قیمتم نمیگن حداقل آدم مجهز بره

۳۵.... از قیمتهاش اطلاع داری  والا با منشی گ حرف زدم گفت ۳۵۰۰ ب بالا ...یعنی چقدر میشه ...قیم ...

نکردم قیمتو که تا نبینن و نفهمن چقدر مواد و زمان باید بذارن دقیق نمیگن.

فکر نمیکنم با سن شما بیشتر از همون سه و پونصد بشه. ولی خوب شما محض احتیاط بیشتر ببر خیلی هم نجومی بود مجبور نیستی اونجا بری چند جا قیمت کن.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
پس منم بفکر باشم برا شلی گونه هام ولی نمیدونم چیکارکنم فیلر ژل یا لیفت بدون جراحی لااقل خوب جواب بگی ...

دکتری ک انتخاب کردم حرف نداره 

خیلی هم معروفه 

از اینایی نیست ک بگی پلنگ کن انجام بده...

هر کاری ک نیاز باشه انجام میده