2777
2789
عنوان

خانواده

19 بازدید | 0 پست

من از کودکی با محدودیت های زیادی زندگی کردم مثل نمیتونم بیرون برم ، نمیتونم هر جور که بخوام حرف بزنم ، نمیتونم چیزی که بخوامو بپوشم و... و از کودکی با مشکلات زندگی زیادی روبه رو شدم و همیشه تو خونه ام 

تا الان رستوران یا کافه رو از داخل ندیدم و خیلی تز چیزایی که دلم میخواد برم نرفتم 

هیچی از زندگی ندیدم نه خوشی و نه خوشحالی 

و چیزایی که تو زندگیم اتفاق افتاد باعث شد که من به یه فردر درونگرا و ساکت تبدیل شم 

حتی به سختی میتونم تصمیم بگیرم 

ما اهواز زندگی میکردیم و از سال ۱۴۰۰ اومدیم رشت اونم چون پدرم میخواست 

سبب همه این چیزا پدرم و خانوادمه 

با خواهر و برادری زندگی میکنم که به هر چیزی گیر میدن حتی یا بی فایده باشه و همیشه بهم میگن تو دروغگو یی و حتی منو کتک میزنن با اینکه من دلم میسوزه من بزنمشون یا حرف خیلی بدی بهشون بزنم ولی اونا این کارو میکنن 

حتی تنها کسی که دوسش دارم و بهش اعتماد داشتم دیگه بهش اعتماد ندارم و کمتر دوسش دارم منظورم از این شخص مامانمه 

الان من ۱۷ سالمه و اونا میخوان منو قانع کنن که ازدواج کنم اونم با کی با پسر عموم که از کودکی تا الان باهاش حرف نمیزنم و از کودکی ازش بدم میاد بی سواده و کار درست حسابی نداره 

من نمیخوام ازدواج کنم اصلا به فکرش نیستم و هنوز به فکر این نیستم که با چه شخصی ازدواج کنم من میدونم که اگه با این ازدواج کنم حالم همین میمونه 

من واقعا خسته شدم دیگه نمیتونم 

عمم و مامانم فکر میکنن که اگه من ازدواج کنم بابام برمیگرده اهواز ولی من میدونم که پدرم فقط چیزی که تو سرشه رو انجام میده