2777
2789
عنوان

پرستار پسرم میگه پسرت به من میگه مامان

| مشاهده متن کامل بحث + 2256 بازدید | 89 پست
😄😄😄😄اون یکی بابا کیه وای خدا سرتو بباد میده هااا

به خدا اصلا هنگ کردم من بابام فوت کرده داداشمم نمیاد خونمون مثلا سالی یه بار که بگم میخواسته اینا رو بگه نمیدونم حتی منظورش کیه

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

پرستارت رو عوض کن 

پسر من از ۶ ماهگی پیش پرستار بود پرستارش عکس من رو بهش نشون میداد میگفت مامان مامان مامانی بیا خونه 

پسرم تا ۲ سالگی گاهی خیلی خیلی شیرین اسمم رو صدا می‌کرد منم کیف میکردم بعد دوسالگی دیگه فقط بهم میگفت مامان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز شوهرم رفت مسافرت کاری دخترم گفت بابا رفت الان اون یکی بابا میاد خونه یعنی من هنگ‌کردم به خدا ا ...

واااای خداااخندم گرفت آش نخورده ودهن سوخته میشی اونقت🤣🤣🤣

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍
امروز شوهرم رفت مسافرت کاری دخترم گفت بابا رفت الان اون یکی بابا میاد خونه یعنی من هنگ‌کردم به خدا ا ...

بچه منم همینه میگه تو نبودی یه آقا اومده بگو مرض داری من که تا تو بالکن هم نمیرم مرد کجا بود 😁

من نه منم نه من منم😎
خیلی دلم گرفت از تاپیکت اگه خودم یه روز بچه دار شم حتی دلم نمیخواد به مادر خودمم بگه مامان چه برسه غ ...

ممتاسفانه هیچ کس رو ندارم

مامانم رو تو بارداریم از دست دادم. مادر شوهرم شهرستانه خواهرم هم خودش کارمنده

واااای خداااخندم گرفت آش نخورده ودهن سوخته میشی اونقت🤣🤣🤣

وای من غلط بکنم بخوام همچین اشی بخورم 🤭🤭🤭

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
الان کارو ول کنی انقدر جایگزین هست فعلا اولویت سیر کردن و آینده مالی بچه هستش اونم که شما میگی درسته ...

در کل انتخاب خیلی سختی هستو استارتر هم تو موقعیت سختی قرار گرفته

ولی خب اولویت فردی مثل من بچس

شاید اولویت دیگران فرق بکنه..

ایشالا ک هرچی خیره اتفاق بیفته♡

ولی شاید یه روز یه "جایی" ته این "تنهایی" همه چی "رویایی" باشه...!
عزیزمی😘😘❤ شرمنده عزیز فعلا درخواست قبول نمیکنم تو یکی از تاپیکام بگو 

دوست بودیم باهم.. قبلا قبول کرده بودین😂💔

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
بچه منم همینه میگه تو نبودی یه آقا اومده بگو مرض داری من که تا تو بالکن هم نمیرم مرد کجا بود 😁

اخ بعضی وقتا بچه ها یه حرفایی میزنن که ادم میمونه این از کجاش دراورد🤭

وای من غلط بکنم بخوام همچین اشی بخورم 🤭🤭🤭

دورازجونت ولی یکارکن بود فراموش کنه خطرناکه حذفش🤣

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍
ممتاسفانه هیچ کس رو ندارم مامانم رو تو بارداریم از دست دادم. مادر شوهرم شهرستانه خواهرم هم خودش کار ...

بببن گلم حواست باشه این پرستاره نیاد بگه شوهرت به من میگه خانوم خونه.....دختر عمه شوهرم رییس بانکه واسه بچه اش پرستار گرفته بوددیگه پرستاره شد خانوم خونه و دختر عمه طلاق گرفت البته دور از جون زندگی شما

برای چه زمانی بوده ؟ همه رو پاک کردم 😂😂

نمیدونم.. من یک سال پیش درخواست داده بودم.. منم ندیدم قبول کرده باشین ولی الان دیدم نوشته شما با این کاربر دوست هستین😁

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓