2777
2789
عنوان

شوهرم برام یه مرد ایده‌آله اما یه مشکلی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 8433 بازدید | 344 پست
اسی این کاربر پسر۱۸سالس چرند میگه..وقتی تورو اونجوری پسندیده همونجوری باید ادامه میدادین ولی عوض کرد ...

تو زندگی مشترک نمیشه گفت پوشش من به خودم ربط داره، اگه اینجوری بود باید مجرد میموندم

توی ازدواج نمیشه همش بحث راه انداخت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من از شوهر اسی بدتره . این همه سال شلوار ۹۰ اومده ب من اجازه نمیده بخرم میگه پاهات معلوم میشه ن ...

اینم پرسیدن داره؟؟؟ چون دلش نمیخواد نگاهای هیز مردای غریبه رو پای زنش بیوفتن   

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
غیرتیه و رو عشقش حساسه و تعصب داره حرفشو گوش کن صلاحت رو میخواد خانوم

غیرت به این نیست به تیپ طرف گیر بدی ازادیشو محدود کنی غیرت اینه نذاری آب تو دل خانم تکون نخوره پشتش باشی مث کوه حامی باشی این چرتو پرتای لباس بلندو مزخرفاتو قدیمیا کردن تو گوش پسراشون فقط اختلاف ایجاد میشه الان دیکه همه با بلوز شلوار بیرون میرن عادی شده کسی هم براش مهم نیست ایول نداره تاسف داره

خب اونا غیرتی نیستن خانوم غیرتی بودن رو باید نشون داد وگرنه ب حرف اگه باشه ک همه مردا غیرتی ان

نسل شما کی تموم میشه ؟ مگه زن برده ی شماست ؟ چند میلیارد مرد غیر مسلمون تو دنیا هست زناشون هم حجاب ندارند و اصلا چنین چیزی تو فرهنگشون نیست . خانواده دارند بچه دارند و مثل شما فکر نمیکنند

آره باشه اصن عقاید من پوچ تو چرا اومدی داری گوه خوری میکنی درباره عقاید پوچ من

عقایدت پوچ و مربوط به دوران جاهلیت و برده داریه . تو از زن به دنیا اومدی ولی گوه زن رو میخوری چی بپوشه چطور بپوشه 

خیلی خوشحالم که از شوهرت راضی هستی و زندگیت خوبه ❤️🌹🌹

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
عقایدت پوچ و مربوط به دوران جاهلیت و برده داریه . تو از زن به دنیا اومدی ولی گوه زن رو میخوری چی بپو ...

گوه همه زنای با حجاب تو دهنت من فقط در مورد ناموس خودم میتونم و تصمیم میگیرم ک چی بپوشه چی نپوشه ب کسی هم کار ندارم شما اصن برو لخت بگرد یا گناه کن بمن چ

اینم پرسیدن داره؟؟؟ چون دلش نمیخواد نگاهای هیز مردای غریبه رو پای زنش بیوفتن

چرا اینقدر از بچگی پسربچه ها و‌مردا رو به این چیزا حساس میکنیم و زن رو محدود ؟ چند میلیارد آدم تو دنیا راحت زناشون لباس میپوشن و به هم چشم ندارند فقط اینجا ازین حرفا هست بعد جالبه فساد هم همه جا رو گرفته و مردان روز به روز فاسدتر میشن