من هفته قبل که ۳۰ هفته م بود رفتم سونوی رشد که سونوگرافی گفت وزنش ۱/۵ وiugr و اینکه دور شکمش لاغر بود خیلی نگرانم دکترم گفت نهایت ۳۴ الی ۳۷ هفته نگهش میداریم وبعد زایمان حالام سونو داپلر نوشته برای چهارشنبه خیلی نگرانم میترسم از زایمان زودرس شما چیکار کردین برای وزنگیری جنین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم اگه ای یو جی ار شده دیگه وزن نمیگیره خیلی. فقط استراحت کن بچه زود نیاد . امپول ریه بزن حتتتتما
از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖
عزیزم نگران ریزیش نباش من پسرام ای یو جی ار هم نبودن اما اوای ۲۸۰۰ دومی ۲۶۰۰ بودن توی ۳۹ هفته . کلا لاغر بودن اما خیلی زود وزن گرفتن تپلی شدن . مهم سالم بودن بچه س وزن جبران میشه . فقط امپول ریه رو بزن که دستگاه نره بچت
از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖