2777
2789
عنوان

خانمایی که تجربه بارداری با رشد کم جنین داشتین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه میگن اونایی که iugr ن باید زودتر زایمان کنن چطور تا ۴۰ هفته رفتی

تحت نظر دو تا پزشک تا ۴۰ ادامه دادم تا وزنش یکم اومد بالا ۳۷ هفته اگه زایمان میکردم زیر ۲ کیلو میشد به زحمت وزنش رو آوردیم بالا

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

عزیزم اگه ای یو جی ار شده دیگه وزن نمیگیره خیلی. فقط استراحت کن بچه زود نیاد . امپول ریه بزن حتتتتما 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

آخه میگن اونایی که iugr ن باید زودتر زایمان کنن چطور تا ۴۰ هفته رفتی

دقيقا منم به دكتر كفتم ميشه يكي دو هفته بيشتر بمونه كفت اصلا. بجه وزن نميگيره و ديكه داره خطرناك ميشه بياد بيرون وزن ميگيره دقيقا ٣٧ هفته و ١ روز بردم اتاق عمل

من سر هر دو بارداری تجربه کردم و زایمان زودرس هم داشتم. مسمومیت بارداری هم گرفتم آخرش. ولی من چون قند و فشار داشتم نمیشد غذا خیلی بخورم. 

یکی با وزن ۱۸۰۰ دنیا اومد و ۷ روز دستگاه رفت. یکی ۲۲۰۰ بود و مرخص شد خداروشکر.

هر دو هم همون ۳۶ هفته زایمان کردم

عزیزم نگران ریزیش نباش من پسرام ای یو جی ار هم نبودن اما اوای ۲۸۰۰ دومی ۲۶۰۰ بودن توی ۳۹ هفته . کلا لاغر بودن اما خیلی زود وزن گرفتن تپلی شدن . مهم سالم بودن بچه س وزن جبران میشه . فقط امپول ریه رو بزن که دستگاه نره بچت 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

دقيقا منم به دكتر كفتم ميشه يكي دو هفته بيشتر بمونه كفت اصلا. بجه وزن نميگيره و ديكه داره خطرناك ميش ...

شاید الان دیگه ریسک نکنن 

دخترم الان ۱۳ سالشه خیلی از اون روزا گذشته

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
من با رژیم غذایی عااالی ۲۸۰۰ بدنیا اومد چون خونرسانی ضعیف بود و دکترم چیزی نگفت ک من رعایت کنم و بیش ...

خب خداروشکر چند هفته بچه ت بدنیا اومد

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40