2777
2789
عنوان

پرستار پسرم میگه پسرت به من میگه مامان

| مشاهده متن کامل بحث + 2256 بازدید | 89 پست
دورازجونت ولی یکارکن بود فراموش کنه خطرناکه حذفش🤣

خب میدونی دختر من خیلی پر حرفه اگر مسعله رو باز میکردم هی سوال میکردو هی قضیه رو کش میداد فقط گفتم این حرفت جزو حرفای زشته و دفعه بعد سخت تنبیه میشی

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بببن گلم حواست باشه این پرستاره نیاد بگه شوهرت به من میگه خانوم خونه.....دختر عمه شوهرم رییس بانکه و ...

پرستارش خونه ی ما نمیاد.من بچه رو میبرم خونشون

دوست صمیمی خواهرم هست.خودش متاهله ودو تا بچه داره.

بچه ی منم کنار بچه های خودش نگه میداره

😁😁

عزیزم.. پی وی چک میکنی؟🙂

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
خب میدونی دختر من خیلی پر حرفه اگر مسعله رو باز میکردم هی سوال میکردو هی قضیه رو کش میداد فقط گفتم ا ...

چندسالشه؟

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍
تازه باباش نیس میگه این چه شوهری یه شوهر بهتر میکردی عاشق لباسش شدی جانور😁

دختر من خیلی سر زبون داره کلا یه مدلی حرف میزنه که ادم همش فکر میکنه مثلا ده سالشه ماشاالله چند روز پیش میخواستم برم روضه ارایش نداشتم بهم گفت مثل روح سرگردان نرو یه رژ بزن حداقل

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

سلام گلم منم فرهنگی هستم برای سال بعد دنبال پرستارم.شما کسی رومیشناسی؟

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.