2777
2789
عنوان

پرستار پسرم میگه پسرت به من میگه مامان

| مشاهده متن کامل بحث + 2256 بازدید | 89 پست
چش تو رو اشک و چش اونم شوهرت رو گرفته ، دروغ میگه به دلت آشوب بزنه تا از بچت و زندگیت سرد بشی  ...

😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄وای خدا😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄

💚استرس یعنی اعتماد نداشتن به خدا💚
دختر منم به مامانم میگفت مامان😐 بزرگتر که شد به من میگفت خانوم 😐😂

واییی چقدر خوشحالم میبینمتوننن😍

درخواستمو قبول میکنین لطفا؟ چند تا سوال دارم ازتون🥲 

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بچه کاملا شما رو میشناسه من احتمال میدم بچه زیاد مامان میگه و سوتفاهم پیش اومده 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
نه اینکه کلا نره سرکار ولی خب خاهر منم همین مشکلو داشت مشاور بهش گفته بود تا چند وقت سرکار رفتنو س ...

الان کارو ول کنی انقدر جایگزین هست فعلا اولویت سیر کردن و آینده مالی بچه هستش اونم که شما میگی درسته ولی 

من نه منم نه من منم😎

امروز شوهرم رفت مسافرت کاری دخترم گفت بابا رفت الان اون یکی بابا میاد خونه یعنی من هنگ‌کردم به خدا اگه جلو کسی بگه این حرفو آبروم میره

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
امروز شوهرم رفت مسافرت کاری دخترم گفت بابا رفت الان اون یکی بابا میاد خونه یعنی من هنگ‌کردم به خدا ا ...

😄😄😄😄اون یکی بابا کیه وای خدا سرتو بباد میده هااا

💚استرس یعنی اعتماد نداشتن به خدا💚

اصلا چیز مهمی نیست. بچتون که مفهومه پشت کلمات رو نمیدونه.

بعدها که بزرگ بشه خیلی بهتون افتخار خواهد کرد مطمئن باشید.

من از شیش ماهگی مهدکودک بودم. خیلی به مامانم بابت استقلالش و کمکش به رفاه بیشترمون افتخار می‌کنم

لطفا درخواست دوستی ندید به جز شما دوستهای عزیز😁.

بابام ی ده روز رفت مسافرت تو این ده روز داداش کوچیکم که الان سه سالشه هروقت شوهرمو میدید بهش میگفت بابا😂😂

اصن ول کنش نبود همش پشت سرش گریه میکردو باهامون میومد خونمون

هرکی امضامو میبینه ازش خواهش میکنم برام دعا کنه که خدا ایندفعه بچمو سالم بزاره تو بغلم😔دوتا بچمو از دست دادم خواهش میکنم ازتون دعا کنید برام.