2777
2789
عنوان

چیکار کنم نامزدم عروسی بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 39 پست

خرج عروسی که جای ما داماد میده خانواده ها یه بخشی رو کمک میکنن. برداشته میگه خانوادم عروسی نمیگیرن؟ اون باید بفکر می بوده پولاشو جمع میکرده همچی باید پایه خودش می بوده نه خانوادش .موندم چجوری خانواده شما قبول کردن. امان از این بی صبری خانواده ها. حالا زیادم غصه نخور. شغل شوهرت چیه. نمیتونه پولاشو جمع کنه عید یه عروسی بگیره ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروسی خیلی هزینه میخاد با جمع کردن ک نیست

بستگی به طرف هم داره. اینجا پسر ازهمون اول عقد به فکر خریدن طلا و ساختن خونه برای همسرشه. متاسفانه یه بخشیش هم تقصیر خانواده هاست چرا بله به دامادی میگن که نه حقوق انچنانی داره نه میتونه حداقل یه خونه اجاره کنه. داماد باید باید بتونه حداقل یه خونه نقلی اجاره کنه واینکه .تو زمانی باید ازدواج کنی که استقلال مالی از خانوادت داشته باشی  

عروسی خیلی هزینه میخاد با جمع کردن ک نیست

اگه از همون اول نه بعد سه سال بفکر باشی میشه چرا که نه. الانم دیر نیست اگر واقعا خانواده عروس، دیدن داماد داره خودش رو به اب و اتیش میزنه یه چند ماه بیشتر صبر کنن چون دیگه چاره ای نیست

به خدااگراستارتر باهاش رابطه برقرارنمیکرد تاحالا عروسیرو گرفته بودش

منو باحرفاش ترسوند  اینکه من دیگه زنشم و اگه نباشه میره سراغ یکی دیگه 

چکار کنم کسی رو نداشتم راهنماییم کنه .یه دختر که گوشی یا دوستی نداره که همه چیزو بدونه 😭😭😭

اگه از همون اول نه بعد سه سال بفکر باشی میشه چرا که نه. الانم دیر نیست اگر واقعا خانواده عروس، دیدن ...

همون اول گفتن دوسال نشده عروسی میگیریم خواهرش فوت کرد از اون به بعد هم چن بار دعوت کردیم اومدن اما عین خیالشون نیس

همون اول گفتن دوسال نشده عروسی میگیریم خواهرش فوت کرد از اون به بعد هم چن بار دعوت کردیم اومدن اما ع ...

بهتره با مشاور حرف بزنی تو یه سال فقط ازمن بزرگتری. هردو ناپخته ایم . اگه تونستی حضوری، که چه بهتر اگه هم نه 1480 رو بگیر و با مشاور ازدواجش صحبت کن . همه چیرم از اول مو به مو بگو

به خدااگراستارتر باهاش رابطه برقرارنمیکرد تاحالا عروسیرو گرفته بودش

آرهههههه 

خدایاهرکسی که این امضارومیخونه همین الان یهویی اون اتفاقی که ازته دلش آرزوداره بیوفته واسش🙏
اگر واقعا هم دیگرو عاشقانه بخان اینطوری نمیشه به هیچ وجه 

تجربه ثابت کرده اینطوری میشه....

خدایاهرکسی که این امضارومیخونه همین الان یهویی اون اتفاقی که ازته دلش آرزوداره بیوفته واسش🙏