2777
2789
عنوان

چیکار کنم نامزدم عروسی بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 39 پست

بذارش به عهده خانوادت. یه مدت با همسرت سرسنگین باش و روی خوش نشون نده که از خوشی دلش بخواد وضعیت همین بمونه. درباره رابطه هم کار خلاف شرع نکردی که، الان مجرداش رابطه دارن چه برسه شما که عقد و شرعی بودی

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقد کردی؟؟ اگه عقدی و اینجوری هی میپیچونن عروسی نمیگیرن برو سر زندگیت دیگه چقدر به هوای عروسی گرغتن بشینی 

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
عقد کردی؟؟ اگه عقدی و اینجوری هی میپیچونن عروسی نمیگیرن برو سر زندگیت دیگه چقدر به هوای عروسی گرغتن ...

اخه خواهر سه ساله نشستم هی میگفتن عروسی میگیریم الان اینجوری برم کسی نمیگه چه مشکلی داشت یا باردار بوده🙄😔😔😔

هیچی نداره خونشون دو طبقه هست قراره پیششون بمونیم 😐

تاپیک قبلیتو‌خوندم 

اصلن با مادرشوهرت زندگی نکن اصلااااا وقتی انقد وابستن 

سعی کن دورشون کنی ک حداقل نبینی هی تو بغل همدیگن 

بسپار ب خانوادت ب خانوادتم بگو نمیخای اونجا زندگی کنی 

قید مراسمو بزن وقتی نمیخان بگیرن زورشون نکن که تا اخر عمرت منت بزارن سرت

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
اخه خواهر سه ساله نشستم هی میگفتن عروسی میگیریم الان اینجوری برم کسی نمیگه چه مشکلی داشت یا باردار ب ...

خب وقتی کوتاه نمیان برا ی عروسی ک وظیفه شوهرته بگیره چاره چیه.. ی مدت  رو خواستت اصرار کن انشاالله جواب بگیری

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘

نزار بهت نزدیک بشه😶

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون
میگه پدرم میگفته پول ندارم عروسی بگیرم.بزرگای منم چن بار بهشون هشدار دادن تو این سه سال ولی اصن عین ...

اهل  کجایی عزیزم

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

توروخداتوعقدرابطه نداشته باشین ازمن به شمانصیحت چقدراسترس کشیدم...

به خدااگراستارتر باهاش رابطه برقرارنمیکرد تاحالا عروسیرو گرفته بودش

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره

این مسئله ایه ک خانوادت باید دخالت کنن تو ب خانوادت بگو صحبت کنن اما خودت دخالت نکن ک بعدا تو آدم بده بشی بذار بگن خانوادش سخت گیرن منم همین مشکلو داشتم ب بابام گفتم خودتون میدونید ی شب دعوتشون کرد صحبت کرد و گفت من دختر بیشترازیه سال تو خونم نگه نمیدارم 

اوناهم مجبور شدن فورا تدارکات عروسی و ببینن

عشق یعنےیه همراه خوبعشق یعنےداشتن دوستان خوبدوستان خوب یعنےنعمت خداخدایا شکر براےنعمتهای زیبات