2777
2789
عنوان

پوسیدگی دندان شیری😵‍💫

133 بازدید | 7 پست

سلام

دختر من سه سالشه هر شب براش مسواک میزنم ولی الان دیدم یکی از دندونای آسیابش خراب شده!!!! بچه ۳ ساله رو مگه میشه دندونپزشکی برد؟ باید پر کنه یعنی؟؟😣😣

بله میشه درست کرد زودتر ببر 

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه بچه بچه ۳ ساله که نمیذاره پر کنه دکتر 

خودشون بلدن 

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت

سلام.

بله می‌شه کودک سه ساله رو دندونپزشکی برد.

""

این دوره مربوط به رشد جسمانی، فکری و هیجانی کودک است. کودک با یاد گرفتن رفتن به دستشویی به تنهایی، حسی از موفقیت، کنترل شخصی و استقلال از دیگران را تجربه میک ند. کودک با افزایش توانایی های زبانی اش یاد می گیرد که احساساتش را بروز دهد و نیازهایش را به دیگران بفهماند.""

""

توصیه میشود که درمان های دندانپزشکی در سن محدود به فلوراید تراپی و یا ترمیم های سطحی باشد.
درمان های دندانپزشکی که نیاز به بی حسی داشته باشند، در این سن به صورت سرپایی قابل انجام نیستند زیرا با ترس شدید کودک و عدم همکاری کودک مواجه خواهیم شد. وقتی کودک 2 تا 3 سال دچار ترس شود، فوبیای دندانپزشکی در کودک شکل می گیرد و نمی تواند بر این ترس شدید ذهنی غلبه کند. ترسی که در این سن در کودک نهادینه شود غیرقابل جبران است و در آینده و بزرگسالی نیز این کودک با دندانپزشکی مشکل خواهد داشت. پس درمان سنگین در این سن نباید انجام شود.""

سلام عزیزم

نگران نباش تا حدودی طبیعی هست. و بله بچه 3 ساله رو میتونی ببری دندانپزشک، اما فقط دندانپزشک اطفال

من متخصص دندانپزشکی اطفال میشناسم که کلا در زمینه درمان دندان بچه ها فعالیت میکنند. دکتر لیلا آذرنوش

شماره تماسشون رو برات میزرام اسمشون رو هم سرچ کنی سایتشون میاد.

09021203937 

به نظر من زودتر ببر یه دندانپزشک اطفال ببینه تا بدتر نشده هرچی زودتر جلوشو بگیری بهتره من خودم دخترمو میبرم پیش دکتر هلن جوانمرد خیلی راضیم هم کارشون خیلی خوبه هم برخوردشون با بچه ها خیلی خوبه شماره تماسشو میذارم برات 02188699877