2777
2789

بچه ها من ۲۶ سالمه، چن ساله با کسی در ارتباطم، پارسال قضیه رو مامانم ب بابام گفتن و بابام جوابشون منفی بود، البته اینو بگم این ماجرا در حد همون حرف زدن ساده ی مامانم با بابام بود و دیگ هیچ اصراری برای جلب رضایتش نکردیم چون مامانم بما گف صبر کنید، بابام از پارسال فکر‌میکنن ک این قضیه منتفی شده و‌من با این اقاپسر در ارتباط نیستم دیگه، الان دوباره میخان بیان خواستگاری و اقاپسر بمن گفتن ک ب مامانم بگم با بابام دوباره موضوع رو‌مطرح کنه ، منم بهش گفتم باز قضیه پارسال تکرار میشه و بابام ندیده و نشناخته جواب رد میده چون ما از دو شهر مختلف هستیم و سطح درامدمون از پسره بالاتره و درامد پسره متوسط و از یه شهر دیگس، ایشونم گفتن مامانت ب بابات بگه بعدش من میام رو در رو با بابات حرف میزنم، بچه ها بنطرتون این روند خوبه؟ میشه راهنماییم کنین مخصوصا اونایی ک تجربه مشابه داشتن و موافقت باباشون رو جلب کردن، من خیلی استرس دارم و‌واقعا از بابام خجالت میکشم و‌نمیتونم تو‌چشماش نگاه کنم، احساس میکنم خیلی کارم اشتباه بوده🥺 راجب درامد هم ک گفتم برای من زیاد مهم نیس ولی اینحوری‌گفتم ک شما هم با دید بازتری نظر بدین، من ۶ سالع بااین پسر در ارتباطم و ب شناخت نسبی ک برای ازدواج لازم باشه رسیدم الان میخوایم قضیه رو جدیش کنیم

نام کاربریم اسمیه که همسرم صدام میزنه🥰🩷

بنظرت نباید اقا زنگ میزد از پدرت درخواست میکرد؟

همیشه این دیالوگ لیلا حاتمی توی ذهنم تکرار میشه:👀یه کاری واسه من بکن...چمیدونم! مثلا ساعتتو دربیار بذار روی میز بگو واسه تو کردم.🤛بیا یه کاری کن که فقط واسه من باشه! مثلا روز کاریت بیا اینجا بگو اومدم تورو ببینم. سر راهت گل دیدی عکس بگیر بگو یاد تو افتادم، یه جا شعر شاعر مورد علاقمو دیدی بفرست واسم، ولی دروغی نباش...!🌿یعنی دیدی هیچکاری نیست که دلت بخواد بخاطر من انجامش بدی منو حذف کن از زندگیت.🚶‍♀️👐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به پدرتون بگین که خودشونم از صفر شروع کردن

بالاخره این اقا پسرم پیشرفت میکنه و حقوقشم بیشتر میشه 

و اینکه پیشنهاد کنن که حداقل یکبار با این اقا پسر صحبت کنن بعد اگه بازم نظرشون جلب نشد بگن نه

یسری خصوصیات خوب و بارزشونم بگن شاید نظرشون عوض شد

بهرحال با اصرار بالاخره مجبور میشه قبول کنه

نذارین دیگه یکسال بگذره زود به زود صحبت کنین

چجوری ینی ؟

تلفنی.حضوری

اون پسر باید درخواست دیدار میکرد نه اینکه تو به مامانت بگی ایشونم به بابات

اونطوری قشنگ تر بود

همیشه این دیالوگ لیلا حاتمی توی ذهنم تکرار میشه:👀یه کاری واسه من بکن...چمیدونم! مثلا ساعتتو دربیار بذار روی میز بگو واسه تو کردم.🤛بیا یه کاری کن که فقط واسه من باشه! مثلا روز کاریت بیا اینجا بگو اومدم تورو ببینم. سر راهت گل دیدی عکس بگیر بگو یاد تو افتادم، یه جا شعر شاعر مورد علاقمو دیدی بفرست واسم، ولی دروغی نباش...!🌿یعنی دیدی هیچکاری نیست که دلت بخواد بخاطر من انجامش بدی منو حذف کن از زندگیت.🚶‍♀️👐
تلفنی.حضوری اون پسر باید درخواست دیدار میکرد نه اینکه تو به مامانت بگی ایشونم به بابات اونطوری قشن ...

میگن ک ب مامانم بگم ک میخان بیان خاستگاری و با بابام مطرح کنن

منم گفتم بابام اینجوری بازم رد میکنن باید خودت بیای حضوری حرف بزنی اژ نزدیک ببینتت حرف بزنین باهم گف من میام

نمیدونم واقعا هم میترسم هم خجالت میکشم اصلا یه حس بدیه🥺 همه ارزو میکنن عشقشون بیاد خاستگاریشون عشق من چندین ساله منتظره و این قضیه واقعا عذاب اور شده برام

نام کاربریم اسمیه که همسرم صدام میزنه🥰🩷
میگن ک ب مامانم بگم ک میخان بیان خاستگاری و با بابام مطرح کنن منم گفتم بابام اینجوری بازم رد میکنن ...

نمیدونم گلم

این روابط خیلی پر ریسکه...