2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم برام سوال بود تو شهر غریب ولی خب فرهنگ و رفتار ووافراد زندگی افراد متفاوته

بنظر من یه قرار میزاره تو اونجا با یکی به این بهانه میره سر قرار .احتمالا گفته طرف بیاد دنبالش  ببینش اونم دزدیدش 

برا خودش نبوده که پول لازم باشه بابا مال دختر عمه اش بوده این داوطلب شده برا فروش

بله منم میدونم اما خب  چه میدونیم شاید قرار بوده یک مقداری از پول رو هم خودش از دختر عمه اش قرض بگیره پدرش گفت با دوست پسرش نرفته خواستگاری هم نداشته که بخواد این کار رو بکنه

اولا که اصلا اون دختری که تاپیک زده بود خواهر اون نبود الکی برا پر بازدید شدن این کارو کرد 

دوما خب دزدیدن دیگه این کجاش عجیبه 

سوما به ما چه آخه گناهش گردن خودشون 🧘🏻‍♀️ 

دانشجوی علوم تربیتی گرایش آموزش ابتدایی. خدایا شکرت 🙏بخاطر هر چیزی که دارم 💓  یا امام رضااااااااااااااااااااااااااا
اولا که اصلا اون دختری که تاپیک زده بود خواهر اون نبود الکی برا پر بازدید شدن این کارو کرد  دو ...

حالا پر بازدید بشی که پولی نمیدن .دوما گناه چی شستیم .باید به بدترینا فکر کنی تا بتونی بفهمی دیگه 

فکرتون رو درگیر چه چیزایی میکنید

بی خیال شین، خب ننیرفت می‌شست تو خونش، به اون چه ارتباطی داشته بره طلای دخترعمه رو بفروشه اونم تو یه شهر دیگه ، تو شهر خودش طلا فروشی پیدا نمیشده